Home > Wired Newz > [E] spare-strike-TURKEY

[E] spare-strike-TURKEY

JOHOR BAHRU,27 Apr – Pada hari ini, para pelajar praktikal AITI bermain bowling di Skudai Parade bersama-sama En. Taib. segala perbelanjaan ditanggung sepenuhnya oleh AITI. sebenarnya aktiviti ini diadakan untuk menggantikan pelancongan ke Pulau Tioman (yang dibatalkan tanpa sebarang sebab). En. Taib yang baru bermain boling (die yg kate) telah menunjukkan semangat yang jitu dan skill yang menakjubkan semasa bermain membuatkan pemain lain berasa kagum dan tercabar.

setelah tamat 4 frame permainan, keputusan menunjukkan En. taib mendapat tempat pertama sekaligus merangkul gelaran 'Masculine'. Saudara Hafizh yang berentap dengan En. taib pada pusingan terakhir berkata, "Kalo aku kalahkan die, nanti tak jadi plak En. taib nk blanje KFC (seperti yang dijanjikan)!". pasangan edot dan zuhrin yang membuat balingan secara serentak berjaya membuat 'SIDE BY SIDE STRIKE'. Saudari Edot berjaya mendapat tempat kedua dengan kejayaan TURKEY (3 strikes in a row) yang baru pertama kali diperolehinya. saudara Jafni yang mempunyai pengalaman dalam permainan boling bagaimanapun tidak menunjukkan bakat beliau yang sebenarnya semasa permainan berlangsung semalam.

Antara jaguh-jaguh lain yang mengambil bahagian adalah BiBi Norjehan(Sarawak), Fatimah(KUITHO), Mr Sharazmin(Masai), Cik Pza (Kota Tinggi), Aishah(UTM Skudai), Syuhada(Pantai Timur), Fathi, Jia (ITTK) dan Puspa(Perak). Walaubagaimanapun partner Puspa tidak dapat hadir kerana masalah peribadi.

Advertisements
Categories: Wired Newz
 1. hazelnut
  May 2, 2006 at 9:59 AM

  title masculine itu telah dirampas oleh saudara apis yg perasan..wakakakakakaka..wei,terseliuh tgn aku lps main (konon hebat)

 2. edot
  May 2, 2006 at 5:22 PM

  mane bleh apis yg amik title tu! tgn aku pon terseliuh gak!! hoho.. mane tak nye, tlg mainkan utk Bibi gak.. huhu

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: