Home > Shoutout > [W] cuti yg membebankan minda

[W] cuti yg membebankan minda

well, dh byk edot buat posting kat cni.. aku xpenah pos 1 mende pun.. sekadar menyumbang idea jek. ahaha..

bdk² utm skrg tgh cuti, tp kali ni xtenang la otak aku pk psl PSM2 aku yg hampeh. time aku tls pos ni, projek aku 1 ape pun xstart lg.. edot pun 2 x 5 = 25 / 10 x 4 la. org lain xtau la plak camane.. pastu seminggu sblm naik sem akhir nant kitorg kene attend 4 kali lg kursus CCNA (Cisco Certified Network Associate) kat fakulti. so nk xnk, kene la gak stadi.

sejak blk umah 12hb aritu, aku byk kemas blk tdo aku yg sarat ngan brg + buku adik² aku + sedozen (agaknye) beg skolah diorg (pdhal adik aku yg skolah ade 3 org jek). kalo xde keje (walaupun byk keje) aku:

  • xplore pc sendri, buat ape yg aku rs patut;
  • edit²/repair² gambo yg dh lame aku nk edit/repair;
  • jenguk² account gmail, friendster, photobucket aku;
  • abiskan ms mengagumi hasil kerja org lain kat forum gundam (malaysia) zero-G yg aku br tau kewujudannye;
  • tgk tv, ape² cite pun la, janji best;

tu je la rutin aku tiap² ari, lps ni kalo rajin br aku nk start stadi utk kursus + psm.. harap²nye datang la rajin aku ni..

Categories: Shoutout
  1. edot
    June 4, 2006 at 5:50 PM

    vermissen Du mir nicht? ich vermisse Dich sehr…

  2. June 4, 2006 at 6:56 PM

    totemo koishii no yo..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: