Home > Shoutout > [W] my psm2.. dah setel, tp blom setel!

[W] my psm2.. dah setel, tp blom setel!

hoho.. aku buat projek sarjana muda  2 (psm2) sbnonye semester ni. tajuk aku “Collaborative Hide & Seek In Virtual Building”.. buat game online/multiplayer dlm VR environment la sng cite. pg td kol 10.30++ aku present kat penilai.

aku dh prepare dh nk kene hentam gile² psl projek + report aku yg xsiap tp dh anto tu, tp alhamdulillah la 2-2 org penilai aku td mcm ok jek. xde sgt la soalan killer²… xsangke plak aku. diorg cume cakap, kene tgk dulu la game tu run, br bole komen lebih².
present slide kat penilai dh lps, tp demo game blom lg! penilai² aku busy arini! masing² xcakap ble nk aku demo.. tp nant die call la kot aku bgtau ble die bole tgk aku demo. esok plak aku ade  KUIZ MICROPROCESSOR (subjek killer-miller sem ni)!! nsb baik la td kwn aku, izani ingatkan. kalo x ilang gitu je la markah kuiz aku esok.

ingat nk bergumbira la lps arini, skali xbole la plak.. (¬_¬) cessss…

Categories: Shoutout
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: