Home > Shoutout > [W] Selamat Hari Raya

[W] Selamat Hari Raya

aku dh blk umah ptg smlm sehelai sepinggang, bw ida je . pagi td dtg blk kolej, angkut baju + pc skali. haha.. lega lps demo ptg smlm. time demo tu program DIVE yg aku gune asyik crash jek.. xpuas ati aku, dh buat pnt² + sume dh jadi, skali xleh nk demo full dr awl smp akhir game plak.. cite gune mulut + coding jek. nsb baik la mood penilai aku (dr. samad & en. seth) mcm ok je aritu. xde la kene hentam, just buat pembetulan sket jek. gred ape aku dpt? Wallahualam… tunggu je la result kuar nanti.

pagi td aku + family aku pegi anto ida naik bas kat skudai. punye la lame tunggu bas die… patut naik kol 9 pg, tp 9.45 pg br nmpk batang idung pakcik driver bas tu. org yg patutnye naik bas kol 8.30 pg pun kol 9.15 pg br jln. bukan ape, aku xkisah pun tunggu lame² kat situ. cume Transnasional patutnye kene la jage hati customer. jgn la pikir sbb penumpang sume kene depend kat bas diorg 100%, diorg bole buat suke ati jek.

okla, raye pun dh nk dekat ni.. kpd kwn² + reader yg muslim , selamat hari raya aidilfitri! kpd yg non-muslim pulak, happy holiday!

Categories: Shoutout
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: