Home > Shoutout > [W] kompiuta pawwa up!

[W] kompiuta pawwa up!

hoh, akhirnya mobo asus aku yg rosak tu siap jugak direpair lps 1 bulan aku tunggu. baru je gune bape bulan dh kene anto repair gune warranty.

bukannye sbb mobo xelok, tp ms aku bercuti kat perak  raye aidilfitri lps.. line tepon umah aku kene lightning strike ms akak aku gune pc. ape lg, port ethernet, skali ngan adsl modem umah aku skali burnt. usb port pun bengong2 sket.. aku pun trus anto kedai la.. sbb time tu tkt dh dok kl nant lg susah nk uruskan warranty. lgpun susah la xde pc sendri kat umah sewa ni, nk smbg buat keje opis kat umah pun xbole..

khamis lps aku + ida blk jb nk uruskan hal konvo ida kat utm skudai, aku pun amik la skali mobo tu bw blk kl. skrg tgh busy install blk software2 pirate dlm pc tu.. haha.. kalo x de software pirate, aku rs chances malaysia nk berkembang dlm IT world ni mmg payah la.. yela, cube pikir logik, student IT/science com pun blajo buat programming + buat assignment gune pirated warez. nk beli yg ori? org dh keje pun blom tentu mampu nk beli.

aku x syorkan, tp galakkan je kat sape2 yg suke beli cd pirate ni + ade knowledge psl internet.. drpd kite mengkayekan tauke yg jual software pirate ni, baik kite download free je kat internet. bg yg menyokong 100% genuine product, teruskan membeli yg ori! hohoho..

Categories: Shoutout
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: