Home > Jalan-Jalan > [E] Bagan Lalang vs Rambo4

[E] Bagan Lalang vs Rambo4

hooray~ last CNY holiday mak ayah sy dtg lepak kat sini. kami stay umah kakak sy then kakak & abg ipar sy bw kami gi Bagan Lalang, picnic kat sane. gambo kat kiri tu pantai morib dari tmpt kami picnic.. jauh gile nk jln ke air! pastu mase jln2 kat pantai tu, mak ternampak obor-obor mati, sbb xsempat nk larikan diri mase air surut.. sian die.. tenyeh2 obor2 tu.. lembut sgt tau obor-obor tu tau~.. (tgk gambo kanan)

pantai BaganLalang obor obor mati

the next day, giliran makayah tdo umah sy plak kat serdang. pastu ms on d way nk g umah tu nmpk poster iklan Rambo 4.. ayah ske sgt tgk cite Rambo ni, so mlm tu ajak mak ayah tgk wayang cite Rambo. diorg kate, dah hampir 20thn diorg xtgk wayang.. sebab tiket mlm dah abis, terpakse la amik tiket midnight. sian plak tgk mak ayah segan sbb diorg je org yg berusia kat situ, yg lain sume kapel2 mude .. hehe, what the heck? janji layannnn tgk Rambo, kan? mak sound “Orang, patutnye anak bawa mak ayah gi umrah @ haji.. ini~ bawa tgk wayang~ ” ahahahaa.. kene selepuk kat muke! ske~ sgt makayah dtg umah.. at least, harap2 dpt buat diorg hepi mcm diorg salu wat sy hepi mase kecik2 dulu…

Categories: Jalan-Jalan
  1. February 15, 2008 at 5:09 PM

    “harap2 dpt buat diorg hepi mcm diorg salu wat sy hepi mase kecik2 dulu” hah ayat nie saya stuju.Skrg nie kita lak kn hepikan diorang. Check-out my new blog link http://zahidz.infomalaya.com/

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: