Home > Whatever > [E] saya nak.. tapi~

[E] saya nak.. tapi~

kucing
  • saya nak bela kucing.. tapi.. rumah saya tingkat 5.. susah kucing tu nak turun buang air. dan kalau saya balik kampung naik bas, camne nak bawa kucing tu skali? Zuhrin pon tak bagi saya bela kucing, die kate “Bela diri awak dulu..”😦
  • saya nak beli kamera DSLR, tapi.. kamera tu lagi mahal dari gaji saya.. camne saya nak beli… kredit kad pon tade.. lagipon, saya xde basic fotografi dan jarang tangkap gambo.. mesti rase rugi kalo beli..😦
  • saya nak tukar absorber ChoMot (kereta saya) tapi.. budget saya tuk ChoMot dah lari sebab bulan lepas dah gune RM800 tuk repair ChoMot.. sian ChoMot, absorber die dah patah..😦
Categories: Whatever
  1. February 26, 2008 at 3:17 PM

    Sally aku pon skarang da meragam~~ aircond rosak…

  2. February 26, 2008 at 3:34 PM

    tula, ade kete mmg best, tp nk maintain tu kene ade duit ~ huhu

  3. ila_dalila
    February 28, 2008 at 1:28 PM

    sedihnye ayat ko dotz..sama rr ngan aku..nak bela kucin tp bkl “hubby” pun tak bg coz rumah aku pun tingkat 5..huhuhuhu..Kete aku pun nak servis gak tp ntah bape kene…huhuhuhu…budget..budget

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: