Home > Stumble Upon, Whatever > [W] haha, a bit late.. but u must try this!

[W] haha, a bit late.. but u must try this!

According to the 100% accurate kennysia.com Who-To-Vote-This-Election Decision Generator™, I am voting for…

PARTI KEADILAN RAKYAT!

Who Should You Vote For This Election?

Categories: Stumble Upon, Whatever
  1. March 10, 2008 at 11:29 AM

    hohoho..

    >__<

  2. March 14, 2008 at 2:30 PM

    same la zuhrin
    tp
    aku tak mengundi tahun nie😀

  3. March 14, 2008 at 4:32 PM

    aih, zuhrin pon xngundi gak.. die ngundi online je, tu yg dpt PKR tu

  4. March 14, 2008 at 4:53 PM

    hohoho.. cume sorg je kat sini yg telah ‘didaftarkan’ sebagai pengundi automagically oleh pihak yg ‘tidak diketahui’..

    tanye pakcik google, tjumpe plak berita ni & ini, same la plak.. dekat2 plak tu..

    pandai sungguh pakcik google..

  5. March 14, 2008 at 6:16 PM

    sape yg dah didaftarkan tanpa pengetahuan?

    sepanjang yg aku tau (since sibuk2 pasal pilihanraya nie) dah 2 org member aku didaftarkan tanpa izin

    politik sume boleh jadi~~

  6. May 22, 2008 at 3:52 PM

    saya pun x sempat daftar mengundi yang lepas..ho2

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: