Home > Ads, Shoutout > [E] Some Ads

[E] Some Ads

Freelance Programmer:

got your assignment or Final Year Project? or are u looking for help on PHP @ ASP @ JSP web-programming? contact us (Win or Edot) via my YM id : rumpelts , and we can talk more about it.

House for rent:

I am looking for a new house for rent, preferably terrace houses in Seri Kembangan area. and IF i’m moving out, i might need to rent a lorry (and the driver!) anyone with these info, do suggest and gimme their contact numbers please.. thanks in advance!

Pet:

I want to have my own pet! Preferably a cat (i love black & white or Orange cats), hamsters would be considerable🙂 Anyone who’ve too many cats / hamsters, gimme one / a pair! if u’re selling them, i might consider to buy them if the price is reasonable..

Money:

I need money! anyone having too much money? haha, transfer them to my Maybank / CIMB accounts lah~

Categories: Ads, Shoutout
  1. April 28, 2008 at 1:36 PM

    kamu juga mahu sewa rumah di sri kembangan kah?

    kalo kat tmn equine cda zaman sewa sane..dier mmg cari housemate for master bedroom rental == RM170

    actually aku dah reserved bilik itu utk aku..tp aku masuk hujung bulan 5..if kamu urgent..kamu dulu la..aku masih boleh berulang dari rumah

  2. April 28, 2008 at 1:40 PM

    hehe, ekceli, i am looking for new house for rent for Win and I.. ngeee, itupon maybe nk dok umah sewa baru lmbt lagi sebab kawennye mungkin lmbt lagi. kalo korg xksah tinggal serumah dgn pasangan yg berkahwin, lehla aku dok master bedroom itu… keh3.

  3. April 28, 2008 at 1:51 PM

    aku nie sangat la “lurus”😀 (hahaha~~)

    try to check mudah.com.my..

    plus you may ask cda zaman kot2 ader ternampak iklan sewa rumah kosong untuk pasangan berkahwin..hahaha

  4. mas
    April 29, 2008 at 2:40 PM

    wei cik edot. bile nak kawin nye? dah dekat dah ke? jgn lupekan aku! hehe.

  5. April 29, 2008 at 2:44 PM

    ahaha, kawen tu tatau lagi la bile.. no worry~ kalo aku msg kat ko minta alamat umah ko, hahhhhh! maknenye aku nk kirem kad wangi laaaa tuh.. huhuh. bg alamat jgn xbagi!

  6. April 29, 2008 at 9:27 PM

    buatpe la nk bli hamster.. hani kan ade byk kat umah. amik je la..

    + iklan: sesape ade problem ngan pc/laptop, kami juga ade menyediakan perkhidmatan repair/servis. hehe..

  7. evil sista
    May 2, 2008 at 5:31 PM

    Freelance Programmer:
    “are u looking for help on PHP @ ASP @ JSP web-programming?”
    >> Aaaaa…. ada! ada! Bos aku suh aku buat video call service generation tools pakai PHP ngan AJAX/ JavaScript. Ala… mcm buat interface VB tapi dalam web. Mwehehehe… bleh ka?

    House for rent:
    “terrace houses in Seri Kembangan area”
    >> Desa Serdang: Dbl Storey = RM1000, Bdr Putra Permai: Dbl Storey = rm800, Bdr Pinggiran Putra: Dbl storey = RM900, Sri Serdang: Sgl Storey = RM900-1000, Puncak Jalil: Dbl Storey = RM800. Gi cari iklan kat 7-11 ads board di setiap kawasan.

    “IF i’m moving out, i might need to rent a lorry (and the driver!)”
    >> En. Hasif, 012 3176575, 017 6509495. Lori 1 tan (2 tayar belakang) = RM100, lori 3 tan (4 tayar belakang) = RM150. Man power utk angkat barang = RM50/ person. Dulu JJ, Idah, aku pindah dari Balakong Jaya mmg panggil lori Abg nih. AV pun pakai lori nih masa pindah dulu. Aku pindah pakai lori 3 tan + 2 man power.

    Pet:
    “Anyone who’ve too many cats / hamsters, gimme one / a pair!”
    >> Kucing/ hamster xdek. Kura-kura ada, kalau nak aku bleh bagi FOC.

    Money:
    >> Pinjam bank lah !!! Mwehehehehehe…

  8. May 5, 2008 at 10:31 AM

    hah, kalo wat interface VB dlm web, aku pnahla wat, tp gune framework .. (ehem2) xleh bgtau sbb aku dah sain srt NON-DISCLOSURE of information. keh3 xmola gune ajax.. xreti haku!

    rumah sewa kat puncak jalil cam murah, member aku dpt Rm500 tuk double storey.. aku nk pi tgk la nnt!

    ok, thanks for the lorries contact numbers!

    kura2 hang tu xleh nk buat pegang! aku takooot! kang die gigit, tunggu petir bunyik baru derang lepaskan jari aku.. huhu

    duit tu mmgla nk pinjam bank, tp bank tu yg xmo kasi!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: