Home > Wish & Greeting > [E] Selamat Hari Ibu!

[E] Selamat Hari Ibu!

Kad Hari Ibu yang aku hantar untuk mak dah sampai umah! hehe, walaupun kad tu free, gune Enveluv .. tapi aku harap mak happy! nasib baik aku send card dah last week sebab arini tah kenape susah sgt nk call mak kat ipoh.. konon nk wish Selamat Hari Ibu lps bangun pagi tapi.. aku try call bape kali xdapat!

Sori ye mak, tak bagi hadiah~ ngeh ngeh ngeh.

Aku takot la jadi mak satu hari nanti, sebab orang kate anak akan ikot perangai mak die mase kecik2 dulu.. aku dulu ‘agak’ nakal, aku takot kang anak aku pon follow perangai aku gak! so aku plan aku nk anak sorg je.. test dulu jage sorg, pastu baru konsider tambah the next. i got loans to pay, so aku mmg kene jadi ibu berkerjaya. xleh anak ramai2 sangat! adeh.. ape yg aku merepek ni? kawen pon belom dah berangan pasal anak plak? hehe, sori mori.. aku mmg salu cam neh~

Categories: Wish & Greeting
  1. amirul
    July 23, 2009 at 9:36 PM

    lain kali bagi hadiah..

  2. July 24, 2009 at 7:32 AM

    hari ibu 2009 bagi hadiah dah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: