Home > Techdirt, WaReZ > [E] Mozilla Firefox 3

[E] Mozilla Firefox 3

Firefox 3

arini (esok sbnonye if ikut waktu tempatan) Mozilla Firefox 3 release.. nak tau lebih lanjut.. bace kat sini..

Categories: Techdirt, WaReZ
  1. aisyahtojid
    June 19, 2008 at 10:17 AM

    aku telah menggunakannya..hahahaha….

  2. June 19, 2008 at 11:03 AM

    cis ecah~ semalam aku cuti so aku tak sempat nk donlod semalam. arini baru nk donlod.

    bile aku try Mozilla Firefox 3 ni, aku rase cam kureng bes plak. sebabnye aku dah terbiase dgn “drag the link” (to open the window in new tab) tp rope2nye ver3 ni tak support lak dragging ni. huuu, sedey~

  3. June 20, 2008 at 7:58 AM

    ape xsupport plak? bole je..

  4. June 20, 2008 at 10:09 AM

    camne nk bg bole? cube ajar sket

  5. June 20, 2008 at 11:54 AM

    xyah buat ape2 pun.. drag je la link/words kat tab bar, nnt die kuar la kat new tab.

    kalo drag kat search bar, die search trus.

    kalo nk gune mouse gesture, install addon ni, https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6639.

    addon yg sy biase gune tu blom support firefox 3 lg..

  6. June 20, 2008 at 11:58 AM

    hoh, lepas add on link awk bg tu baru bole~ tenkiu!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: