Home > Whatever > [W] 8.00 a.m

[W] 8.00 a.m

September 8, 2008 Leave a comment Go to comments

pagi tadi aku hampir2 terlewat masuk opis.. lps je sahur & subuh, aku baring2 je relax.. xtido pun.. biasela isnin, rs malas je nk pegi keje. smp la time nk gerak pegi keje br aku sedar jacket & rain coat aku tertinggal kat kete edot smlm.

tau2 je la kan sekarang ni musim ujan, minggu lps pun bape ari aku balik redah ujan (nasib baik ade rain coat). tambah lg opis aku tu sejuk gile, beku aku kalo xpakai jacket. malas nk kaco die, so aku igt nk amik je kat kete & trus pegi keje. skali xde plak.. 2-2 kat dlm umah die. adehh.. aku msg die kate br bgn tdo. xpuase rupenye die arini.. lupe plak aku..

lps amik brg aku trus pecut pegi keje.. xde la laju pun, brek dpn problem, bahaye woo.. ade anjing sekor kat dpn apartment tu saje je nk uji kesabaran aku.. aku nk elak kiri, die pegi kiri. aku elak kanan die pegi kanan! nk aje aku langgar.. tp kene samak la plak moto aku nant, haha~

lps je tol besraya sungai besi, aku tgk jam kol 7.47 (baru ku tau, rupenye makin lambat kuar rumah, makin jem kat situ, huhu..). gelabah sket aku, dlm ati aku ckp lewat pun lewat la.. masuk je pagar PNMB, aku cepat2 scan thumbprint. jam kat scanner tu TEPAT kol 8.00!! fuhh~ lega~ dh 3 kali aku rase aku scan kol 8 tepat sejak aku keje cni. HR company ni strict sket, xleh lewat lebih 3 kali, kang dpt notis kang.. kene la menjawab ngan bos plak..

so kesimpulannye aku berjaya mengelakkan diri drpd melihat 8.01 a.m kat skrin fingerprint scanner tu skali lg..

Categories: Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: