Home > Whatever > [E] the happening

[E] the happening

September 12, 2008 Leave a comment Go to comments

malam td aku tonton Kekasihku Seru.. bole layan la jugak cite tu jika nak dibandingkan dengan cite dlm segmen Seram yang lain. mase tonton tu jantung aku dub-dab-dub-dab la jugak sebab aku ni penakot! tapi still mahu tonton cite hantu.. sebab cite ni besss~ sebbaik semalam episod nye tentang sejarah asal usul si hantu Waris tu..tadela seram sangat  -__-

aku rase aku tidor lepas abis cite tu.. of course la tdo kat ruang tamu. malam tadi tah kol bape, aku terjaga sebab terdengar cam sliding door sblh tilam aku baring tu bergegar.. macam digoncang dari luar! seram gile. tambah seram lagi dengar pintu dapor plak bergoncang.. macam ade org berusaha nk kuar dari stor kat dapor aku tu.. eeeeeee~ pintu blk air pon bergoncang.. ade bunyi cam suare SEEEEEEeeeT~ dari sliding door ruangtamu. Ya Allah.. mende ape la plak ni..? bace auzubillah dalam hati.. selubung satu badan dgn comforter!

esoknye aku sampai opis aku citela kat kawan aku.. rupenya.. memang malam tadi ade angin ribut. no wonder la sliding door aku bergegar dari luar~ huuuu… takoooot~

Categories: Whatever
  1. September 12, 2008 at 4:24 PM

    aku ikut dari awal..asyik berdebar2 jer

    aku penah pegi tpt yg diorg shoot cite tue..depan resort tue ader sungai..🙂

  2. September 13, 2008 at 5:50 AM

    aku pon follow dari awal, tp if ter’miss’.. aku tgk ulangan kat tv3~ huhu. bes kan cite tu? ko pnah g tmpt lokasi penggambaran? ko wat pe kat sane?

  3. September 13, 2008 at 11:10 AM

    Penakut gak ek ko edot. aku ingat lagi masa 1st time aku duk sorang2 kat umah ni. Masa tu kak sal fly gi india, im kat bank negara so memang tak duk umah ni la. Muni lak keje shift balik kul 2 pagi. 1st malam tu, memang terasa macam-mcam berbunyi. Nk buat keje sikit,tak tenang. Mesti nak pandang belakang. Hahahahha..
    pastu masuk minggu kedua, minggu ketiga…dah ok dah..even klu muni balik kg pun, aku duk sorang2 umah ni..tak rasa apa dah.
    Aku rasa takut ni cuma perasaan kita je edot…

    Selamat berpuasa!!!!

  4. September 13, 2008 at 8:21 PM

    aku memang asalnye penakot~ lalalalaaaa

  5. September 18, 2008 at 9:33 AM

    pada aku tue cite seram yg meyakinkan🙂

    tpt tue kt janda baik, aku ikut kursus motivasi kat sane. tp tak la se’creepy’ mcm dalam cite tue

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: