Home > Ads > [W] Optimus Prime & Starscream di Ikano

[W] Optimus Prime & Starscream di Ikano

November 12, 2008 Leave a comment Go to comments
Protoform of Optimus Prime & Starscream

Protoform of Optimus Prime & Starscream

kpd transformers fans, siap sedia utk transform & roll out beramai2 ke Ikano Power Centre ujung bulan ni! sempena tv premiere filem blockbuster Transformers, HBO Asia akan menyeludup masuk Optimus Prime & Starscream (tapi human-size je la) ke Mutiara Damansara. sape2 yg nak bergambar dgn diorg pun bole, pastu framekan la kat celah2 almari robot korang tu.

ni details utk event tu:

  • Tarikh: 21 Nov 08 (Jumaat) – 23 Nov 08 (Ahad)
  • Masa: 21 Nov 08 (6pm – 10pm), 22 & 23 Nov 08 (10am – 10pm)
  • Tempat: Atrium, Ikano Power Centre, Mutiara Damansara
  • Bayaran masuk: Percuma

sesiapa yg ade helmet voice changer optimus ke, kostum/baju transformer ke, mainan transformer ke.. sila la bawa/pakai sebab 20 pengunjung terawal yg bawa/pakai benda2 tu akan dpt goodie bag HBO bernilai RM300. ape lg, jom cosplay!

Source

Categories: Ads
  1. November 12, 2008 at 1:43 PM

    hamboi?

  2. Iz
    November 16, 2008 at 4:47 PM

    I have tagged you:- share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: