Home > Wish & Greeting > [W] Happy New Year 1430H & 2009G

[W] Happy New Year 1430H & 2009G

December 30, 2008 Leave a comment Go to comments

Akemashite omedetou gozaimasu. say goodbye to 1429/2008 and say hello to 1430/2009!

pucca-run

mari menuju ke hadapan! tp jangan lupe apa yg ade di belakang, heh~

harapan utk tahun 2009:

  • semoga tak perlu menambah bayaran hutang kepada bank setiap bulan utk beberapa tahun yg akan datang.
  • semoga segala persiapan tak menyusahkan ahli keluarga.
  • semoga apa yg dipersiapkan berjalan lancar tanpa aral yg melintang.
  • semoga meridian tower cepat menyiapkan projeknya.
  • semoga tak perlu lagi menyedut karbon monoksida yg telah banyak mendera otakku setiap pagi & petang.

amiiiinnn….

Categories: Wish & Greeting
  1. December 31, 2008 at 3:09 PM

    Edot, nape sedut karbon monoksida pagi dan petang? erkk…

    Apa pun,salam maal hijrah 1430 dan salam tahun baru 2009…

  2. December 31, 2008 at 3:55 PM

    Fida, post ni.. Win yg tulis. die kate die kene sedut karbon monoksida tiap pagi dan petang sebab die pegi keje nek moto. huhu.. tula, aku soh nek LRT tak mahu..~

  3. January 1, 2009 at 12:22 PM

    edot..aku nak bgtau aku letak blog ko dlm list aku taw..tp dah lama dah..ni baru bkesempatan nak mintak kebenaran..huhuh..salam maal hijrah n happy new year..sama2la kita mnuju ke hadapan..

  4. January 1, 2009 at 4:32 PM

    hai feresa. ala, takyah nk kebenaran2 tuk link blog ni. huhu.. aku pon ade letak link blog ko kat sini.

    salam maal hijrah to u too

  5. Tny
    January 7, 2009 at 3:40 PM

    Hikhikhik.. bunyik cm persiapan nk kwen je Winz!!! Kan Eida kan..🙂

    Selamat tahun baru 2009…

    WiNz replied:
    hehe.. diam-diam suda~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: