Home > Tips > [E] Memikat Perempuan

[E] Memikat Perempuan

hello. kamu selalu gagal memikat perempuan? mahu tapi malu? jangan risau. caranya ada.

kamu tahu kamu suka dia, tapi tak tahu dia suka kamu atau tidak?

  • mulakan dengan SMS. hantar SMS yang ringkas tapi padat.
    • cara ini lebih mudah dan murah. juga tak perlu sikat rambut rapi dan sembur perfume wangi2 untuk mulakan bicara.  kalau dia balas dan terus membalas SMS kamu, dia mungkin suka kamu! tapi kalau dia tak balas walaupun sudah 2-3 hari, lupakan saja dia.

kamu memang dah lama berkawan rapat dengannya, cuma kamu hendak tahu adakah dia rasa apa yg kamu rasa?

  • kalau dia nampak murung / sedang merajuk, gembirakan hatinya dengan membelikan coklat, gula2 atau ais kerim. kemudian, berbuallah dengan dia sambil makan coklat / aiskerim yang kamu dah beli tadi. tak adalah kamu rasa rugi sangat.
  • kalau dia sakit perut period pain, offer untuk hantar dia pulang atau belikan dia pil tahan sakit. kadang2 mungkin juga dia cuma perlukan air soda.
  • offer untuk hantar dan ambil dia ke kelas @ ke mana2.
  • stadi sama2 walaupon dia mahu stadi di tempat yg kamu tak boleh concentrate pun.
  • bawa ke tempat yang dia suka. contoh: kalau dia suka makan,  bawa ke tempat makan yg sedap2 tapi murah2. kalau suka tengok laut, bawa ke Danga Bay.
  • puji dia, tapi jangan selalu. secukup rasa aja.
  • dengar masalah dia. x payah selesaikan pun tak apa. tapi kalau masalah matematik / trigonometri, tolonglah selesaikan.

praktikkan tips di atas. sekiranya dia tidak suka kamu, dia akan minta kamu berhenti dari mengganggu dia. tapi kalau dia suka, kamu cakaplah yang kamu juga suka dia. abis cerita

ps : Win pikat aku dengan cara di atas dan aku suka!

Categories: Tips
  1. Hani Liyana
    January 10, 2009 at 7:02 PM

    Oooooooo!!!!!

  2. January 10, 2009 at 8:31 PM

    Budak kecik tak boleh bace la cerita ni.

  3. HunnyBunnyMustBeFunny
    January 11, 2009 at 2:51 PM

    lorh…Sape suruh Letak blog nih..Ani BAce laa..huhu..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: