Home > Stumble Upon, Techdirt > [W] Berlayar dengan gumbira

[W] Berlayar dengan gumbira

February 16, 2009 Leave a comment Go to comments
Browse Happy logo

ke sini yuk!

anda nampak tak huruf “e” biru yg besar di desktop anda? jangan sentuh huruf tu! humm.. nak tau kenapa? klik logo Browse Happy kat atas tu.

ada apa kat Browse Happy? blog dari WordPress.org ni sebenarnya adalah kompilasi cerita-cerita sedih oleh pengguna2 Internet Explorer (IE) yang melalui pengalaman buruk & mengalami pelbagai masalah semasa mereka menggunakan browser tersebut.

akhirnya mereka bertukar kepada browser2 alternatif percuma seperti Firefox, Mozilla (dah discontinued), Opera & Safari yang membuatkan hidup mereka lebih gembira & bermakna:mrgreen:.. kalau anda nak hantar kisah sedih anda pun boleh, apa salahnya.

jadi bagi siapa2 yg belum tahu kenapa IE kurang selamat? jom kita belajar!

ps: Google pun dah ada browser percuma mereka, Chrome.
pss: Safari pun dah boleh guna di platform Windows sekarang.

Categories: Stumble Upon, Techdirt
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: