Home > HerHisTory > [WE] Happily Married

[WE] Happily Married

Happily Married

Nikah Session

Happily Married

Outdoor Session

setinggi-tinggi penghargaan kepada ahli keluarga, saudara-mara & kawan-kawan yg banyak membantu menjayakan majlis kami.

minna~ arigatou gozaimasu!

Photos:

Categories: HerHisTory
  1. imran
    March 22, 2009 at 8:28 PM

    gratz !

    • March 22, 2009 at 8:32 PM

      tenkiu~ mane hadiah? huhu~

  2. March 22, 2009 at 11:10 PM

    edot…congratz..sorry sgt2..aku demam..xdapat hadir padahal dah plan dah..

    • March 22, 2009 at 11:13 PM

      xpe ida, bebudak infosys tu dah bgtau kat kami yg ko demam. xpat datang.

      ps: get well soon~

  3. March 22, 2009 at 11:11 PM

    cantik edot…xmacam ko pun..i like….cantiknya kamu..sangat lain..

    • March 22, 2009 at 11:16 PM

      huh, tu la efek mekap selama 2 jam~ macam pakai topeng kan? haha

  4. March 23, 2009 at 7:31 AM

    Tahniah dan minta maaf sebab tak dapat menghadirkan diri…apa-apa pun selamat pengantin baru moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, disihatkan badan hingga ke anak cucu…

    • March 23, 2009 at 9:17 PM

      thanks..

  5. Hariz
    March 23, 2009 at 8:28 AM

    Tahniah…
    Congratulation…..
    Tahfahnifiahfah……..

    • March 23, 2009 at 9:00 AM

      mekasih.. mekasih sebab datang ke kuale. keh2

  6. Hariz
    March 23, 2009 at 8:35 AM

    abg wi dah…kakak dah…..abg adi ble ek??hehe..

    • March 23, 2009 at 9:01 AM

      abang adi tunggu awak dulu, baru dia nak kawen

  7. kak wardah
    March 23, 2009 at 9:09 AM

    Salam..
    Tahniah edot..akak doakan semoga berkekalan ke akhir hayat..ameen ya rabb!!!🙂

    • March 23, 2009 at 9:10 AM

      mekasih~ amin.. x balik kampung ke cuti baru2 ni?

  8. March 23, 2009 at 10:30 AM

    congratz…

  9. March 23, 2009 at 10:55 AM

    edot pndi senyum ayu..yea!~

    • March 23, 2009 at 10:57 AM

      oh this is the only picture with minimal smile. yg lain hancor! sume nampak gigi & gusi. mencik~

  10. March 23, 2009 at 12:39 PM

    congrates edot~~!!
    baju edot cantek.. edot pun cantek jugakkk~~

    • March 23, 2009 at 2:14 PM

      thank you YanYan~
      lace baju aku tu makcik Win sponsor. mekap plak selama 2 jam. susah die nk kaver parut jerawat kat muka aku tu. huhu~

  11. March 23, 2009 at 2:37 PM

    slm……edot tahiah…slmt pengantin baru, moga kekal ke akhir hayat…..amin

    • March 23, 2009 at 3:21 PM

      thank u kak su. awat tak mai kenduri~

  12. kakjah
    March 26, 2009 at 10:02 AM

    tahniah kamu edot n zuhrin..semoga berkekalan hingga ke syurgaa..:)

    • March 26, 2009 at 3:19 PM

      kak jah, mekasih. apesal tak datang kenduri~?

  13. Iz
    March 26, 2009 at 1:24 PM

    edot.. skali lagi tahniah yea..🙂.. suke tgk korang..

    • March 26, 2009 at 3:18 PM

      mekasih~ rugi ko tak datang~ hehehe

  14. huserk
    March 26, 2009 at 4:38 PM

    tahniah n selamat berbahagia!!!!

    • March 26, 2009 at 5:23 PM

      terima kasseeeyhh~

  15. March 26, 2009 at 6:01 PM

    owh jeles nya korang dah kahwin :p
    congrats anyway, sorry i couldnt come..
    your wedding was on the same date as my brother’s

    selamat berbahagia, dan semoga berkekalan insyaAllah

    • March 26, 2009 at 8:02 PM

      ye, aku paham rase jeles itu,. dulu aku pun jeles bile tgk kwn aku kawen. xpe, lepas ni giliran ko plak, kan?

      thanks. i know tarikh majlis tu same, mesti ko jadi photographer abg ko kan~ huhu.

  16. April 5, 2009 at 3:27 AM

    Tengah ngedit lebih kurang .. pastu aku kaji komen ko kat fp aku tetengok ada link … masuk masuk ada blog … wa menarik

    • April 5, 2009 at 6:38 PM

      ohoh.. xpe2.. take ur time.

      wah.. kol 3 pagi xtido lg.. mesti byk gile job masuk ni~

  17. April 9, 2009 at 2:34 PM

    Wah, dah kahwin dah! Tahniah!

    • April 9, 2009 at 2:39 PM

      haih, dah nak basi dah cerita ni. keh2..~ mekasih

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: