Home > Blog Update > [W] Temporarily suspended

[W] Temporarily suspended

semalam (3 April 2009) , sesiapa yg try buka blog ni (petang – tengah malam) mesti nampak mesej bwh ni kan?

oooouuu..... menaikkan bulu romaku~

oooouuu..... menaikkan bulu romaku~

terkejut.. tak tau kenapa wordpress.com suspend blog & akaun kitorg tanpa warning & emel pemberitahuan. terpikir, abis la segala post dari 2006 dulu hilang macam tu je.. hampeh btol la~

bile baca forum, ramai gak yg dah kene suspend (tak tahula sebab apa). forumer cadangkan isi customer support form. so lepas maghrib dalam pukul 7.50 malam, trus submit form tu, tanye kenapa blog w.e chronicles & akaun kitorg kene suspend, tapi blog the bridezilla still online (??). pagi tadi check emel, mark dari wordpress.com dah pun reply pukul 12.40 malam tadi. dalam emel tu die tulis mcm ni (translated),

“Hai, sy minta maaf di atas apa yg berlaku – sy tidak tahu kenapa (blog anda suspended) tetapi sy boleh  jamin ia takkan berulang lagi. Blog anda telah dikembalikan dan sy meminta maaf ke atas masalah yg kami telah timbulkan.”

fuh.. lega~ kitorg akan buat backup sekerap mungkin lepas ni, in case blog ni suspended lagi.. atau lebih teruk, permanently deleted.

anyway, thanks mark!:mrgreen:

Categories: Blog Update
  1. imran
    April 6, 2009 at 12:06 AM

    time to backup posts

    • April 6, 2009 at 8:25 AM

      win dah backup. dah terkena baru terngadah

      • April 6, 2009 at 8:37 AM

        tujukan kpd diri sendiri jg.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: