Home > HerHisTory > [E] Buat baik dibalas baik

[E] Buat baik dibalas baik

deadSemalam kat office agak tensi. Kami baru dapat tugasan untuk projek, kena buat 379 form dalam masa 2 bulan. haih, nak buat satu template form pun aku ambil masa 1 hari, nak buat beratus-ratus form? ha. ha. haa~

kuyup Balik je dari office malam semalam memang penat. Dengan laparnya sekali. Sambil melangkah kaki yang ku rasa semakin berat memanjat tangga apartment, aku bayangkan betapa banyaknya kerja yang menunggu di rumah. Basuh pinggan, kemas itu ini. Nasib baik makanan dah sedia masak pagi tadi, kalau tidak? haih~

thankful Sampai di rumah, Win dah makan dulu rupanya. Pandai Win panaskan lauk~ ^__^ Aku tengok kat sink pun, pinggan & cawan semua dah berbasuh. Leganya hati. Baiknya Win ni~ hu. hu. huu~ Thank you.

ps: I love you more today than yesterday – but not as much as tomorrow ^__^ xoxo

Categories: HerHisTory
  1. April 21, 2009 at 10:20 AM

    Alhamdulillah Winz memahami isterinya yang bekerja🙂
    (clap clap utk Winz)

    keep it up~~

    • April 21, 2009 at 11:11 AM

      *pat pat kat bahu win* uhuk3

  2. Apet
    April 21, 2009 at 4:04 PM

    bangge la dpt jadi exclassmate win ;-P

    • April 22, 2009 at 9:06 AM

      rasenya aku pon kene bangge gak sket sebab dapat Win ^__^

  3. April 21, 2009 at 4:11 PM

    wahh…

    psstt edot… win pas kawen ni byk cakap x? ke sama jek dddiiiiaaaaammm gak cam dulu?

    nnt tolong sampaikan salam kat win n pesan ley x aku na menuntut ilmu VB.Net sket ngan dia.. nnt aku bawakkan pengerasnye..

    • April 22, 2009 at 9:05 AM

      pendiam tu.. takla sangat. sebab rasenye bila dengan aku, die adalah cerita nk dikongsi. tahlah ek. dah berkawan lama sangat, tak pasti plak aku.. haha

  4. April 21, 2009 at 7:58 PM

    @apet: eceh.. ape yg banggenye, biase je la.. ish3..

    @emon: sori le.. aku xreti vb.net.. paling dekat pun asp.net, tu pun blajo dlm class je. abis course lupe semua.. huhu!

  5. Apet
    April 22, 2009 at 11:10 AM

    edotz, bangge sket ke banyak? ececececeh ;-P

    • April 22, 2009 at 12:12 PM

      eh, tak bole nk bangge banyak2.. kang msk kategori riak takabur. haha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: