Home > Whatever > [E] Dah dua bulan

[E] Dah dua bulan

sanding

Ho ho ho~ dah dua bulan berkahwin. Tapi kad nikah belum buat lagi kat Pejabat Agama Kuala Kangsar. Lepas kahwin kami belum balik Perak untuk buat kad nikah & ambil foto kahwin yang agaknya dah siap.

Kami cuma ada 2keping sijil nikah kertas yang dah keronyok2. Satu dalam laci kereta dan satu lagi dalam fail di rumah. Kalau berada selain dari 2 tempat tu, kami tak ada bukti bahawa kami ni dah kahwin. Inai kat jari pun dah nak hilang. Dah tak pengantin lagi.

Categories: Whatever
  1. May 22, 2009 at 3:15 PM

    tgk tajuk ….

    aku ingat ko da berisi~~

    2 bulan…

    hahhahahhahahha….

    (aku lak yg exited telebeyy~~)

    • May 22, 2009 at 3:16 PM

      haha, kan Win dah bagi arahan : STICK TO THE PLAN.
      so belom la ada isi

    • May 22, 2009 at 3:25 PM

      haha, dh agak.. mesti ade org salah paham..

  2. imran
    May 22, 2009 at 11:06 PM

    mane kitorang tau ape plan korang haha

    • May 23, 2009 at 8:17 AM

      eh? plan dah byk kali tulis kat blog ni. yang kononnya nak berdua lama skit.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: