Home > Entertainment, Whatever > [W] Jom tgk The Fallen yg nk balas dendam..

[W] Jom tgk The Fallen yg nk balas dendam..

the posters

the posters

hoho.. tak sabo nk tgk Transformers 2: Revenge of The Fallen selasa (23 jun 09) nanti! malam semalam beli tiket online utk couple seat kat website tgv, saje nak buat surprise kat edot. seat memang strategik, btol2 center & 2 row dari belakang. senang beli online ni, if kita bayo trus guna credit card, boleh pilih seat belakang2. tapi kalo book only (bayo time amik tiket kat kaunter), bole pilih seat yg dekat dengan screen je!! tapi nak book online kena register dulu.. free je.

kami duduk sini~

kami duduk sini~

rase rugi gak sebab tak dapat 2 tiket free Gempak utk tayangan hari Isnin (22 Jun 09) kat mid valley sebab member yg offer tu dah bagi kat abang dia. kalo tak, dapat tgk awal 2 hari drpd org lain. anyway dah tau dah sket2 jalan cerita die, tapi takyah la nak spoil kat sini, hehehe~

oh, google2 gambo transformers, terjumpe plak gambo bwh ni.. cool huh..

kete batman, haha~

kete batman, haha~

Categories: Entertainment, Whatever
  1. June 22, 2009 at 6:59 PM

    surprise? saya cube balik awal!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: