Home > Wish & Greeting > [WE] Sempena Ramadhan 2009 Ini..

[WE] Sempena Ramadhan 2009 Ini..

selamat berpuasa

selamat berpuasa

sempena bulan Ramadhan yang akan tiba beberapa hari lagi, kami mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua umat Islam, terutamanya family & rakan2.

maafkan segala kesilapan & kesalahan kami berdua.. sama ada perbuatan atau percakapan, yang disengajakan atau tidak. semoga bulan Ramadhan tahun ini dapat membersihkan hati kita semua.

dalam suasana penularan wabak H1N1 yang semakin serius di negara kita, seeloknya sediakanlah makanan berbuka di rumah & jika perlu ke bazar ramadhan, jangan lupa pakai face mask. semoga kita semua dilindungi olehNya, amiin..

Categories: Wish & Greeting
  1. apis
    August 19, 2009 at 1:57 PM

    edot.. ni aku terjumpa gambar zuhrin masa umur dia 15thn.. ahhahahahh

    http://lydiarahayumahmod.multiply.com/photos/album/96/Memori_YG_tersimpan#8

    • August 19, 2009 at 2:03 PM

      private photo le, xleh open.. gambo aspura ke?

      jgn kate 15 thn, gambo 5 thn aku pun die dah tgk daa…

    • August 19, 2009 at 3:15 PM

      ha ah la, private. camne den nk tengok. umor 15 tahun, Win yg berambut panjang dan ber-spek aneh (spek zaman tu memang aneh)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: