Home > Info @ Article @ News, Whatever > [W] Ape ni Celcom?? Hehe..

[W] Ape ni Celcom?? Hehe..

September 24, 2009 Leave a comment Go to comments

sepanjang hari ke-5 raya ni memang menyusahkan pengguna2 celcom dan jugak pengguna2 telco lain yg nk contact member2 yg gune celcom. tak tau la ape problem, sampai takleh nak call & sms langsung..

kesian~

kesian~



ni la status diorang kat twitter yg aku baru tengok tadi. siang tadi kate akan setelkan problem sebelum kol 6 ptg.. tp sampai sekarang blom 100% area yg dah recovered.. sabo je la ye..
 

PS: nak tau status terbaru, pegi la follow twitter diorang..

  1. September 24, 2009 at 11:12 PM

    sebenarnya dari raya ke-4 celcom ada masalah..kezen aku dok complain lain mcm haram~

    smpi hari nie line masih tak elok~ ada update kate settle kol 9mlm..tp masih tak ok (bak kate adik aku)

    • September 25, 2009 at 1:58 PM

      isk isk isk. celcom ni kalo nk wat hal pon jangan lah time hari raya ye x? menyusahkan pengguna jek.

      ape kate tukar provider? hahaha

  2. ijalida
    September 25, 2009 at 5:28 PM

    gangguan tersebut melibatkan pengguna 3G, Broadband, MMS dan SMS. hampeh!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: