Home > Whatever > [E] 7 tahun VS 7 bulan

[E] 7 tahun VS 7 bulan

7 tahun bercinta

  • ade silap sikit je, mesti Edot merajuk. Matikan handphone. Jenuh Win pujuk, belikan coklat dan aiskrim dan sangkut kat pintu rumah sewa Edot.

7 bulan kahwin

  • ada silap sikit je, Edot dah malas nak merajuk sebab dia tahu kalau merajuk pun tiada gunanya. Aiskrim dah sedia ada dalam peti ais.

7 tahun bercinta

  • bila Edot bosan, mesti ajak Win dating di Taman Titiwangsa @ kolam tepi KLCC. Kat Johor, ajak dating kat Danga Bay.

7 bulan kahwin

  • bila Edot bosan, mesti tidur di sofa dan cuma makan bila lapar atau ajak Win kemas rumah. Kami kurangkan keluar membeli belah,  simpan duit nak beli kereta, kabinet dapur, TV LCD.

7 tahun bercinta

  • Seorang balik Perak, seorang di Johor pun tak kisah.

7 bulan kahwin

  • Win kursus 3 hari 2 malam di Port Dickson, Edot seorang kat Serdang makan tak lalu, tidur tak lena, mandi tak basah (sebab memang malas mandi)

EdotMembebel: So mana lagi best? hahaha~

 

Categories: Whatever
  1. November 17, 2009 at 2:04 PM

    jawapan dia ada pada kamu😉

    • November 17, 2009 at 2:09 PM

      huhu..dua dua pon bes

  2. imran
    November 17, 2009 at 2:46 PM

    * bila Edot bosan, mesti tidur di sofa dan cuma makan bila lapar atau ajak Win kemas rumah. Kami kurangkan keluar membeli belah, simpan duit nak beli kereta, kabinet dapur, TV LCD.

    korang nak beli kereta ape?

    • November 17, 2009 at 3:27 PM

      ape2 je la yg mampu.. lps setel hal rumah tahun dpn, br bole start kumpul $ utk downpayment kete plak. sementara tu, tgk je la model baru ape yg kuar.. huhu~

  3. November 17, 2009 at 3:59 PM

    zurinn.. sambar la caldina~~ woohhoohooohoohhooooo… besstttt wooooo

  4. November 17, 2009 at 4:02 PM

    Im, tolong kami beli kereta yang amik dari jepun, macam ko. huhu

  5. November 17, 2009 at 5:31 PM

    kalo aku mampu beli caldina recon, maknenye aku mampu beli honda civic baru tu~ masalahnye 2-2 aku tak mampu..

    dgn NAP lg kate used spare part xleh bw masuk m’sia 2011 nnt, lg la parah..

    tunggu ko je la emon.

  6. imran
    November 17, 2009 at 7:52 PM

    honda civic > caldina

    • November 18, 2009 at 7:47 AM

      honda civic IS GREATER THAN caldina, im?

  7. November 18, 2009 at 8:13 AM

    honda civic paling murah 1.8s $115k lebih kurang harge caldina <2004.

    • imran
      November 18, 2009 at 9:26 PM

      so, lagi baik angkat civic kan? dpt kereta baru…

      • November 19, 2009 at 9:50 AM

        betol betol betol. tunggu sorg dari kami dpt gaji 5k ke atas. haha

      • November 19, 2009 at 12:50 PM

        umm..dr segi maintenance/warranty mmg baik amik baru. tp antara 2 tu kalo sape nk interior lg luas + boot beso + exterior lawo + performance.. xksah la kot, janji hati senang, huahua..

      • imran
        November 24, 2009 at 12:30 AM

        bile nak gi tengok myvi-mpv?

      • November 24, 2009 at 9:49 AM

        tapi aku suka. nanti balik ipoh nak test drive kat Perodua yang abang aku keja. haha, senang la dpt giliran tuk testdrive sebab selsmen = abang aku.

      • November 24, 2009 at 8:26 AM

        ntahle. xminat haku, too myvy-ish (no offense).. huhu~ meter panel kat tengah plak tu..
        fail.. -_-

  8. ila_dalila
    November 18, 2009 at 8:24 AM

    **Win kursus 3 hari 2 malam di Port Dickson, Edot seorang kat Serdang makan tak lalu, tidur tak lena,**..

    baru 3 hari 2 mlm dotz…masih leh tahan lagi..aku ni dekat setahun dok asing sorang johor sorang kl..ngan perut besor gini lagi rr kena sabar ngan DUGAAN….huhuhuhu…

  9. November 20, 2009 at 11:15 AM

    hahaha..kewl la edot..7thn vs 7bulan..camtuh eh rasanya org dah kawen..ngee…~

    • November 20, 2009 at 11:18 AM

      uhm, the first 2-3months tu memang la excited.. tapi after dat..kena pandai-pandai bubuh perencah😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: