Home > Whatever > [WE] Karpet

[WE] Karpet

Karpet maroon shaggy

Starlite Shaggy Rug: Maroon.

Karpet ruang tamu. Rasa lembut di tapak kaki tapi kurang lembut bila terkena kulit muka. Karpet ni tak selembut karpet jenis Shaggy Silk yg rasenye harge lebih mahal daripada jenis ini. Kenapa nama karpet ni Starlite? Sebab dia ada bebenang berwarna perak yg berkilau-kilauan bila terkena cahaya lampu. Comel!

Karpet biasa itam puteh

Tempo Rug: Black and Cream.

Karpet biasa yang diletakkan di bawah meja makan. Disebabkan meja makan all black sekali dengan kerusi-kerusinya jadi gunalah karpet yg ade corak dan warna selain hitam untuk nampak lebih menarik nak pergi makan.

EdotMembebel: Sekarang dah boleh melepak di depan tv sebab ada karpet. Kalo tak kene berebut space nk landing atas sofa dengan Win. ho ho ho

Categories: Whatever
  1. December 31, 2009 at 11:05 AM

    tgl 2 bende je lg xsetel.. tak tau la nak setel cepat2 ke lambat2..

    • December 31, 2009 at 11:33 AM

      lambat lambat la.. tunggu TV besar punya!

  2. tauorfik
    December 31, 2009 at 11:41 AM

    apa bende 2 bende tu

    • December 31, 2009 at 3:03 PM

      bende yg mane? yg dok atas kapet maroon tu bantal. blkg bantal tu meja ikea.

    • January 1, 2010 at 1:13 PM

      eh? 2 bende yg belom selesai ke? TV dgn rak TV.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: