Home > Whatever > [E] Bila fikir-fikir balik

[E] Bila fikir-fikir balik

test
Ya! Bila fikir-fikir balik, byk kelebihan jadi Edot berbanding jadi Win.

Win kena bangun awal pagi dan bersiap sebelum 7.20 pg untuk pergi kerja dan kalau lambat sampai ofis nanti Pak Guard tahan tanya kenapa lambat dan punch-in masuk kerja pon jadi lambatlah sebab dah kena interview dengan Pak Guard kat depan gate. Macam budak kat sekolah kan? Tsk tsk tsk, kesian Win.

Tapi Edot tak payah rush untuk bersiap pergi kerja sebab dia tak perlu risau pasal punch-in time, tak payah risau Pak Guard tahan kat depan gate sebab sampai lewat asalkan dia ada di ofis selama 7 jam setengah. Kalau stuck dlm jem pun tak payah risau.

Win kena pergi kerja naik moto dan kalau hujan mesti basah kuyup kalau dia tak nak berhenti kat tepi jalan tuk pakai baju hujan, tapi Edot pergi kerja naik kereta Kancil kesayangan beliau dan kalau hujan kereta dia ada bumbung. Cumanya Win tak ada masalah jem, tapi Edot kena lalu jalan yg selalu jem.

Win makan roti yang Edot bekalkan tuk makan tengah hari tapi Edot makan nasi. Takpelah, Win nak kuruskan badan tapi Edot nak naikkan berat badan. Diet lain-lain.

Balik kerja, Edot boleh balik bila boss dah balik. eh eh eh, bila cukup 7 jam setengah. Win balik kena ikut time, kena lepas 5.30 ptg.

EdotMembebel: Win seronok jadi diri sendiri bila di rumah je sebab dia ada kuasa VETO. Semalam dia paksa Edot makan hati ayam. Edot tak suka makan hati ayam!

Categories: Whatever
  1. January 13, 2010 at 12:14 PM

    nk sakat hanikacang xleh, jauh sgt.. sakat isteri la.. hahaha~

    • January 13, 2010 at 2:47 PM

      suke sgt menyakat orang… tsk tsk tsk.

  2. January 19, 2010 at 9:55 AM

    aku tak suka hati ayam juga! hahaha~

    • January 19, 2010 at 10:35 AM

      lagipon tak elok makan organ dalaman.. tak elok untuk org yg tgh belajar la

  3. January 19, 2010 at 11:07 AM

    awk tu kene mkn sbb darah rendah. jgn samekan ngan org lain ye.

    • January 19, 2010 at 11:09 AM

      eh, tapi saya tak boleh nk terima RASA hati ayam tu. kunyah2 then rase nk kuarkan balik. so~ x boleh la makan. sy rela tambah darah dengan makan kerang

      • January 19, 2010 at 3:21 PM

        betol! rela mkn kerang dr hati ayam. tp kerang byk2 pon tak elok jugak~

      • January 19, 2010 at 3:57 PM

        kerang terlalu byk = byk toksin dlm badan. huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: