Home > Wish & Greeting > [E] Happy First Anniversary

[E] Happy First Anniversary

edotwin1

Categories: Wish & Greeting
  1. March 22, 2010 at 12:38 PM

    after a year..congrats🙂 till the end of time. InsyaAllah!

    • March 22, 2010 at 2:28 PM

      thanks Aina.

      amin insyaAllah. Semoga apa yg kite semua rancang tercapai🙂

  2. March 23, 2010 at 1:39 AM

    1 year finished successfully….

    1000 year more to go~

    • March 23, 2010 at 7:56 AM

      yep, one year full honeymoon.

      seribu tahun lagi? dah tak ada di bumi ni lagi kot. huhu.

  3. March 23, 2010 at 11:51 AM

    tahniah dot! chun seh pakai dezahra. weeee!

    • March 23, 2010 at 11:53 AM

      hahaha.. betol tu Ruby.
      gambo bercuti kali ni sume pakai tudung dezahra. nk melompat? nak berlari? tudung MENTEN ayu sehh!! memang syiok ah tudung ni. dahla senang pakai, nampak cun pulak tu tudung.

      ko dah beli tudung kat kedai dezahra ek? td bace blog ko.. wah wah angkut sampai 4 tuh! gile kaye! hohoho

      • March 25, 2010 at 7:52 AM

        ngee~ haah sebab aku nak fly next month. so aku beli je le. pejam mata. gulp! hihi. kat kedai dia lagi puas hati dot.

  4. March 24, 2010 at 9:18 PM

    Memang heppy betul!!…selamat ulang tahun perkahwinan edot..tak sangka yang kitaorang pi serang kenduri ko ramai2 aritu..dah setahun dah yer… moga berbahagia di dunia dan akhirat..insyaAllah..

    • March 25, 2010 at 9:48 AM

      thanks fida. yg paling bestnya kami raikan anniversary kami kat Kuala Terengganu! gambo tu kat tepi pantai sebelah Masjid Terapong. alhamdulillah, kami dapat solat kat masjid tu, tapi masa kat masjid Kristal x semayang pun😐

      tu first time kami g K.T. kawan yg biasa p sana yg bawa. cantik la ganu fida, untung ko orang sane. lainkali kalo murah rezeki aku nk p lagi. nk lepak kat Pulau Kapas bawa khemah. atau… tunggu ko kawen nnt ade lah jugak alasan aku nk p ganu lagi! lagi best kalo g ganu naik kereta baruuuu~ (kalau beli lah)

  5. March 25, 2010 at 9:51 AM

    ruby :

    ngee~ haah sebab aku nak fly next month. so aku beli je le. pejam mata. gulp! hihi. kat kedai dia lagi puas hati dot.

    uhm, kat sana nanti kalo ko kempunan sangat tudung dezahra kene beli online. hangkut la bebanyak sblm ko fly…~

    yeke kat kedai puas ati? nnt dpt gaji nk p lah!!! HAHAHA

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: