Home > WE Wii > [E] Penat jadi goalkeeper

[E] Penat jadi goalkeeper

Ini bukan cerita semalam, tapi cerita kelmarin.

Game WiiFit Soccer ni pun menarik jugak, jadi goalkeeper.

Main game ni kene berdiri atas Balance Board sambil sengetkan badan kiri dan kanan.

Dah name pon goalkeeper, kenelah halang bola daripada masuk dalam gol, kan?

Buat aksi macam betul-betul jadi goalkeeper lah.

Tapi yang datang tu tak semestinya bola tau?

Ada juga pemain yang baling kasut bola atau kepala Panda!

HOH! Kalau yang datang tu bukan bola, janganlah tadah kepala kat benda tu.

Kalau main bola betul-betul, takde maknenye aku nak tadah kepala tahan bola!

Categories: WE Wii
  1. April 1, 2010 at 8:34 AM

    wii ni bule mengeratkan hubungan suami isteri…nnt da kawen nak beli la :p

    • April 1, 2010 at 8:36 AM

      ehhh?? camane leh wat kesimpulan macam tu? haha.

      tapi agak betul la jugak sebab selama ni x pernah main game berdua dgn org lain. bila dah kawen ni nk main pakai baju apa, nak gerak macam mana pon tak segan. hikhikhik

  2. drMpower
    April 1, 2010 at 12:11 PM

    hahahaha..memang seswaaai sungguh Wii dengan character ko, edot…

    game die memang funny and kiddie stuffs. kire cam seronok for fun betul2 la…

    ps- tak kawin pun boleh gak beli. kalau dah kawin baru nak beli, tengok2 dapat partner yg nak berlagak matang 24 jam, wat hape. ;p

    • April 1, 2010 at 1:06 PM

      “tengok2 dapat partner yg nak berlagak matang 24 jam, wat hape. ;p” –> kahkahkah.. kesian sapa yg kawen dengan partner camnih. kurang FUN.

      betul tu, sbb tu aku pilih Wii sbb aku suka game yg macam ni jek. game serius tu aku main tak lama.. penin kepala. HAHAHA

      • April 2, 2010 at 10:20 AM

        isk isk. kesian kan. haha. tak pe setiap pasangan tu ada kekurangan dan kelebihan. trima seadanya. kalu da mcm gitu empunya diri la kena train pasangan jadi havoc sket.

  3. April 2, 2010 at 10:30 AM

    ruby :

    isk isk. kesian kan. haha. tak pe setiap pasangan tu ada kekurangan dan kelebihan. trima seadanya. kalu da mcm gitu empunya diri la kena train pasangan jadi havoc sket.

    betul tu. tengok ape aku dah bentuk win jadi sekarang ni, suke main hula hoop! HAHAHA. kalo dulu serius je.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: