Home > Whatever > [E] Mangga satu kaki

[E] Mangga satu kaki

Pernah tengok mangga satu kaki?

Bukan mangga ada kaki, tapi yg saiznya satu kaki.

Tadi petang kawan opis aku bagi mangga gergasi ni.

Katanya kat rumah dia di Muar ada banyak, skali berbuah ada 50 biji!

Yang ini kira sederhana, ada yg lebih besar lagi.

Yang mengandung tu jangan mengidam buah ni pulak, ah?

Bukan senang nak dapat ni, susah laki kau nak cari nanti.

Lepas tangkap gambar buah ni aku nak makan.

Cicah dengan sos rojak sedap ni~~

Categories: Whatever
  1. April 12, 2010 at 10:10 PM

    Alamak..aku pulak yang rasa mengidam ni.. macam mana? hehehe

    • April 12, 2010 at 10:56 PM

      alah, kalo ko yg ngidam sure ramai blog readers ko akan pos mangga lebih besar dari ni ke rumah ko nanti agaknya😛

  2. huserk
    April 17, 2010 at 6:57 PM

    terliurr beb!!

    • April 17, 2010 at 8:42 PM

      eh, mangga kat Ostolia lagi best kan? huhu, xpernah rase. nnt blk mesia tlg bawa sebijik bole~😛

      • huserk
        April 21, 2010 at 7:17 PM

        hehe xbole sbb sy dok nz bukan ostolia..haha nz xde mangga2..ada pun import mariiii hehe

      • April 21, 2010 at 9:30 PM

        eh haahla, ko kat nz… baiklah. sila bawa pulang lembu nz😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: