Home > Jalan-Jalan > [W] Kami ke PC Fair 2010 (I) jo!

[W] Kami ke PC Fair 2010 (I) jo!

suasana normal

ni model toshiba ke microsoft?

terbawa pulang...

Categories: Jalan-Jalan
  1. April 17, 2010 at 9:43 PM

    Alaa..besok dah last..terlepas lagi aku kali ni nak pi pc fair…..

    thumdrive 4 gig 19hinggit, mmg x leh belahh!!huhu

    • April 17, 2010 at 9:47 PM

      weh hang kat mana apesal tak dapat pegi pulak? rasenye esok yg 4gig thumbdrive tu maybe turun kot.. huhu.

      td aku berkenan kat SanDisk 4gig – RM29 – nipis gile.

      xpe Fida, bulan Ogos nnt ade lagi~

  2. andy-kun
    April 17, 2010 at 9:58 PM

    pcfair jb tak bnyk choice, mcm biasa…
    beli kibod sensonic, tak perasan plak key backspace dia kecik mcm key alphabet T___T

    set microsoft tu wireless ke? brp harge pcfair?

    • April 17, 2010 at 10:06 PM

      ho oh wireless tapi cuma 1.8M je jarak tak ke lebih kureng mcm pakai wayar jugak eee geram tapi oklah bole adjust die punye receiver, maka sangat OK bila buat TV ni jadi monitor smbl dok ats sofa tekan kibod ^__^

      set wireless tu RM99.

    • April 17, 2010 at 10:31 PM

      sbnonye aritu time jln2 lowyat dah aim model lain, bukan microsoft. tp kat pc fair ni tak byk choice la plak.

      alang2 dh smp, beli je ape yg ade. old tech pun old tech la.. janji mouse die beso, haha~

      batt e8ge tu beli 2pek dpt free charger. blom try lg. xde pun awek jepun 3org tu td, die srh amik gambo minah sorg tu (xtau race ape), masuk ptandingan kat facebook. ceh..

      • andy-kun
        April 17, 2010 at 10:44 PM

        ahah.. ntah² nickname jek nama jepun..

  3. April 19, 2010 at 2:16 AM

    model de zahra je la :p

    • April 19, 2010 at 8:19 AM

      haha, masa aku dok berjalan-jalan dlm kumpulan orang ramai kat PC Fair itu hari, aku ternampak satu akak ni dari belakang, corak tudungnya sama dengan corak tudung aku tengah pakai tu cuma kaler je lain! “ah, corak sama!! jom jom jalan cepat~”😛

      sah akak tu pakai tudung dezahra

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: