Home > Whatever > [E] Jumaat Sabtu ini ada ECO program

[E] Jumaat Sabtu ini ada ECO program

Hoh hoh hoh. Esok dan lusa kena pergi team building aka ECO program @ Istana Kuda Emas (PoGH). Maka terpaksalah meninggalkan Win keseorangan di rumah selama 2 hari 1 malam ececeh padahal diri sendiri yang tak lena tidur kalau tak ada Win kat sebelah heh apa aku merepek ni.. gatal.

EH. Win takkan keseorangan sebab Abah, Mama & budak-budak(?) dari JB nak datang rumah kami malam tu and tinggal di sini hujung minggu. Mesti hari Sabtu nanti diorang nak pergi ronda-ronda KL tapi aku tak dapat ikut sebab ada team building!~ aaaiih… Eh, korang tak payahla jalan-jalan KL tau, dok rumah main Wii je la😛

ps: B, kalau awak baik hati bawalah saya pulang dari kuda emas esok lepas pukul 11 malam. ILU ^__^

Categories: Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: