Home > Whatever > [E] Win MC lagi

[E] Win MC lagi

Semalam bawak Win gi follow up check up dengan Dr Kumar kat KPJ Kajang. Doktor kate tempat operet tu masih belum heal sepenuhnya, sekarang dia kata bengkak kat dalam perot pulak.

Kenapa tempat operet tu bengkak? Salah aku bagi Win makan ke? Salah akuuuu jugak eh? Dah kalau orang kate lepas operet jgn makan telur tapi Win nak jugak makan nasi dengan telur mata lembu kalau tak buat tak nak makan, terpakselah aku masak jugak kan? Kire salah Win lah, dia taknak pantang makan😛

Win dapat MC lagi seminggu. Peh, dah 3 minggu MC syok gile.

Categories: Whatever
  1. aito
    June 8, 2010 at 2:04 PM

    win sj xnk pantang sbb die xpuas bermanja2 dgn edot ag..hikhik..bets jd org sakit klu dpt layanan superb cm edot..hahaha~

    smoga win cempat sembuh hendaknya..amin~

    • June 8, 2010 at 2:07 PM

      haha, mane de layanan superb. aku bukan reti jaga org lepas bersalin ni, eh bedah ni. haha.

      tula, harap2 cepat baik. sebab dah rindu nk tumbuk perot win (dia selalu suh tumbuk sebab mcm prektis otot perut supaya lebih gagah perkasa haha)

  2. June 9, 2010 at 6:53 AM

    Edot, lepas operate mmg kene pantang..telur,daging,makanan laut mmg tak leh makan.. teringat aku masa lepas operate hari tu..makan nasi dengan ikan haruan panggang je..setiap hari!!..huhu.. nak makan karipap pun mak tak kasi…buah anggur,sayur yang sejuk-sejuk pun mak tak kasi makan..

    cuba beli jelly gamat tu..yang healing…insyaAllah luka dalaman dan luaran cepat baik..

    • June 9, 2010 at 10:18 AM

      tula fida, yg sifud tu dia nak pantang makan tapi yg lain dia balun je. ikan haruan aku tak jumpa kat kedai, dia telan pati dlm botol tu saja setiap hari satu.

      buat sup ikan tenggiri, sup je dimakannya. ikan tanak, keras katenye T_T.. sabo je le

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: