Home > Whatever > [E] Warm Pansies.

[E] Warm Pansies.

Tahun ini hadiah harijadi Win bagi pinggan mangkuk. Uuu yeahh~
ps: Ihik.. Thanks Hubby, I heart you even more ^__^
Categories: Whatever
  1. June 28, 2010 at 6:35 AM

    pheewittt…

    eh besday ko edot? dah lepas?aduhai sori2..
    selamat ulang tahun hari tua edot…moga bahagia selalu di samping win…hingga ke alam syurga..insyaAllah..

    PS: signifikasi kasi pinggan,win nak suh ko masak selalu la tuh;)

    • June 28, 2010 at 8:39 AM

      eh haha fida. hadiah ni way early from the real date lah, Win saja ja bagi awal sebab semalam Jusco last day sale😛

      anyway thanks mengucapkannya awal. macam tahun lepas, kite celebrate kat Secret Recipe 1U kan? ingat tak? hehehe..

  2. June 28, 2010 at 9:43 PM

    Ahaaa ingat..masyaAllah..cepatnya masa berlalu..
    dah setahun rupanya..rasa macam baru bulan lepas pi sana..huhu

    • June 28, 2010 at 9:55 PM

      kau pakai jam dah abis bateri kot tu yg rasa macam baru je berlalu😛

      xpon ko ada rahsia awet muda, tak perasan masa gerak pantas. huhu.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: