Home > Whatever > [E] Sotong senyum

[E] Sotong senyum

Aleesya, Cik Ida jeles la tengok bento yang Mama buatkan tuk E-cha tu.

echa1

Happy three friends ni.

echa2

Tamama ni.

So, Cik Ida buat jugak satu bento macam Aleesya punye.

Bento Uncle Win yang hari ni pun macam ni jugak. Haha. Harap-harap Uncle Win tak malu nak makan.

Tapi kami punye bento tak secantik macam E-cha punye lah~ (T_T)

Categories: Whatever
  1. Anis
    June 29, 2010 at 9:42 AM

    Sotong tu eksiden ke dalam peti ais? bentuk kepala nya kelakar la… hahahaha

    • June 29, 2010 at 10:29 AM

      lebam sbb lame sgt dlm microwave kot. haha..

  2. aito
    June 29, 2010 at 10:55 AM

    ya allah rajinnye mama aleesya buatkan bento..comel2 lak tuh.. even me pon rasa nak makan.haha.. klu aku mau main taruk jek..haha..xde hias2..ngeee~

    • June 29, 2010 at 11:03 AM

      tu dia, kakak aku sanggup bangun bagi nk buatkan Aleesya tu bento cute cute ni sebab nanti kat neseri budak tu cam best tunjuk kat kawan2 bekalan nasi dia comel. pastu Aleesya senyum cam kerang busuk. haha.

  3. Anis
    June 29, 2010 at 11:02 AM

    :8D *hins* *hins*

    • June 29, 2010 at 11:04 AM

      chehhhh~ bangge le tu

  4. andy
    June 29, 2010 at 2:16 PM

    lawanye.. sayang nk makan >__<

    • June 29, 2010 at 2:40 PM

      ehh? bento lawa-lawa la baru rasa nak makan haha. budak kecik suka kot kalau makanan tu lawa

  5. Iz
    June 29, 2010 at 3:06 PM

    peh.. rajin giler.. hahah.. aku rasa aku mmg takkan buat camni kottt..

    • June 29, 2010 at 3:23 PM

      nnt baby ko dh kuar dah start makan bende solid ko pun mebi jadi rajin cam ni kot😛

      haha demi nak soh budak kecik suka makan, apa pun mak/pak sanggup buat.

      kakak aku contohnya😛

      • Anis
        June 29, 2010 at 3:35 PM

        Oi! Oi!

        Aku buat sebab aku suka buat… Tiada sebab lain. Kalau buat lawa-lawa untuk diri sendiri, sayang nak makan😛

      • June 29, 2010 at 3:40 PM

        hahaha.. OK OK ko buat sebab ko suka buat. tiada sebab lain.

  6. iladalila
    June 29, 2010 at 3:54 PM

    chomei..chomei….wah bleh wat tuk alisha nih…hikhikhik

    • June 29, 2010 at 3:57 PM

      buat buat~ spread the bento craze loveee~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: