Home > Whatever > [E] Lambat betul keluaq kat Malaysia aihh depa ni

[E] Lambat betul keluaq kat Malaysia aihh depa ni

eclipse

Patutnya boleh tengok 30 June tapi kat Malaysia cuma boleh tengok 8 July. Hoho, cantik betul tarikh 8 July tu. Dah baca buku cerita Twilight Saga ni, jadi mestilah aku nak tengok macam mana diorang buat jadi filem pulak. Lagipun aku suka kat Edward Cullen & Jacob Black. Walaupun Win tertidur lepas 10 minit tengok Twilight, aku tetap nak heret dia tengok yang ini. Babak yang ada cium konfem kena potong sudah. Takpe, aku cuma nak tengok adegan tidur dalam sleeping bag saja. Haha.

ps: Tiket tengok wayang cerita ini boleh juga dijadikan hadiah harijadi kepada yang lahir 8 July.

Categories: Whatever
  1. June 30, 2010 at 10:45 PM

    Dah agak dah:p

    • July 1, 2010 at 7:57 AM

      hehehe.. kena ada hint😛

  2. Iz
    July 1, 2010 at 8:45 AM

    yang 7th july boleh join x?

    • July 1, 2010 at 10:42 AM

      7 july tak bole sebab cerita ni kuar kat wayang mesia 8 july haha.

      depa nak amik masa nk cut bahagian yang cium-cium tu.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: