Home > HerHisTory > [E] Bukan syampu yang itu

[E] Bukan syampu yang itu

Bila bulan puasa dah nak dekat-dekat raya, sepupu-sepapat dan makcik pakcik dari bandar akan pulang ke kampung aku untuk berhari raya. Aku suka kalau diorang balik sebab diorang bagi duit raya – banyak. Walaupun masa tu umur aku dah 22 tahun, tapi aku masih layak dapat duit raya sebab aku masih belajar hoho.

Amirol, sepupu aku yang masa tu umur lebih kurang 16 tahun kut, tumpang mandi kat bilik air rumah aku. Bila dia keluar bilik air, dia kata

“Bestlah syampu kau Ida, yang botol kaler pink tu. Tapi botol tu kecik sangat. Buih pun tak banyak.” sambil mengiringkan kepala, suruh aku cium bau rambut dia yang macam ada tak ada tu.

“Ehhh??”

Cepat-cepat aku berlari ke bilik air.

Agak dah.

Kat botol tu tertulis, “Feminine Wash”. Bila aku goncang botol tu, dah nak habis.

Categories: HerHisTory
  1. aito
    July 8, 2010 at 5:28 PM

    hahahaha

    lawak cgt..

    • July 8, 2010 at 7:01 PM

      haha, aku rase sepupu aku tu pun dah lupa cerita ni

  2. hanisakura
    July 12, 2010 at 9:59 AM

    haha.. lawak siot. benor sikit sepupu kamu tuh! haha

    • July 12, 2010 at 10:36 AM

      tula org perak kate ghebe. haha

  3. hanisakura
    July 12, 2010 at 1:25 PM

    xder botol syampu ker wktu tuh? smpi aper2 yg dlm botol die main rembat tanpa membace dulu.hahahaha

    • July 12, 2010 at 2:26 PM

      die cari botol yang bau wangi kot? haha entahlah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: