Home > WE Wii > [E] Super Mario Galaxy

[E] Super Mario Galaxy

Dengar cerita game ni best. Game Super Mario, mana yang tak best kan?

Siapa yang dah main game ni angkat tangan! Best tak?

Sekarang dah keluar Super Mario Galaxy 2 rasanya.

Baiklah, perkara menarik seperti ini haruslah dimasukkan ke dalam Senarai Impian.

Sebenarnya, aku tak suka sangat main game 3D sebab cepat mabuk nak muntah.

Tapi malam tadi main Wii Transformers, best pulak.

Tengok kat bawah ni, macam best kan game ni?

Categories: WE Wii
  1. cikana
    July 14, 2010 at 9:42 AM

    ida dapat payment ke wat promotion ni….bdk2 rumah ni mmg dah kempen giler nak beli wii. tapi papehal nak settle upsr dulu baru la nak beli. nanti by september sediakan review wii lagi tau.

    • July 14, 2010 at 10:41 AM

      haha, kalo dpt payment dah kaya raya beli Forte sebijik kut, Cik­čśŤ

      betul tu cik. jgn beli dulu wii ni, bek tunggu lps UPSR. ketagih satgi payah. ok, lps abis UPSR kami berkampung kat umah cik la bawa wii bagi budak2 lepas gian main wii dulu lah, bole?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: