Home > Info @ Article @ News > [E] MFFF @ KLCC yuk!

[E] MFFF @ KLCC yuk!

Adakah anda sedang mencari idea untuk membeli barangan rumah? Ingin tahu rekaan & teknologi terkini barangan rumah? Ingin dapatkan sebut harga terus dari syarikat pengeluar barangan rumah?

Yuk kita ke MFFF di Kuala Lumpur Convention Center 22 – 25 July ini!

Banyak syarikat pengeluar perkhidmatan dan barangan rumah akan menyertai fair ini untuk menjual produk mereka nanti. Apa yang bagusnya pergi fair ini? Anda tidak perlu memandu ke Puchong untuk survey harga kabinet dapur dan kemudian ke Damansara untuk lampu siling dan kemudian ke Ulu Klang untuk karpet. Anda cuma perlu berjalan dari booth ke booth sambil tengok sendiri produk yang mereka sediakan dengan mata sendiri, bukan di website. Jimat minyak kereta kan?

Aku pun nak pergi! Nak survey hood, hob, oven, sink & kepala paip. Nak survey harga lampu siling, kipas dan aircond. Dan yang paling penting sekali nak survey harga kabinet dapur. Oleh demikian akan membawa print-out layout dapur (bawah ni) pergi ke sana nanti. Senang orang tu nak kira berapa hengget harga.

Namun, sekupang pun aku tak dapat untuk iklan ini. T_T

Categories: Info @ Article @ News
  1. July 15, 2010 at 7:32 AM

    wahh edot…dah fikir tuk kabinet dapur bla bla bla…
    besttnyer…hehehe..

    • July 15, 2010 at 8:05 AM

      haha, ape yg bestnye fida.
      bende ni semua makan duit T_T. kalau tambah duit takpe gak hepi kehkehkeh

  2. Anis
    July 15, 2010 at 4:55 PM

    Eh?? Kenapa design dapur ni stret je macam dapur aptm skang???

    • July 15, 2010 at 4:55 PM

      sbb dapur-akan-datang stret je. sempit nak mapuh T_T

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: