Home > Whatever > [E] Weekend Recap

[E] Weekend Recap

Sabtu, 24 July 2010 – MFFF @KLCC (Malaysia Furniture Furnishings Fair)

Kami jatuh cinta dengan robot bulat yang sangat rajin dan pembersih ini. Tak payah suruh memang akan membersihkan lantai. Tapi harga melampau, macam gaji sebulan jadi tak beli. Lagipun, penjual tu kata kalau kat rumah karpet jenis bulu benang panjang, nanti takut robot bulat ni tercekik. Pulak.

Kami beli booked dua benda kat fair tu. Hutang. Lagi 3 bulan bayar ansur-ansur. Malas nak cerita kat sini sebab dah cerita kat blog yang lagi satu kat Tumblr.

Ahad, 25 July 2010 – MITF @ Mid Valley (Malaysia International Toy Fair)

Fair kat sini agak boring. Tapi kami terhibur juga dengan peserta pertandingan Cosplay yang tah-apa-apa-tapi-lawak-la-jugak dan bergambar dengan karakter Starwars. Maluuu sangat nak bergambar dengan Abang Darth Vader jadi bergambar dengan Troopers aje lah.

Kat situ ade satu booth yang jual Gundam stok lama-lama so dapat beli Gundam Astray Red Frame dan Gundam Astray Blue Frame dengan harga lelong, RM130. Win kata, “Ni hadiah besday saya kan?” Okehlah kalo begitu. Aku belanja tapi RM30 Win bayar sendiri (sebab aku tak cukup duit)😛

Update: Gegambo MITF bole view kat sini~

Categories: Whatever
  1. August 7, 2010 at 2:27 PM

    Hello there,

    I am a representative from the local 501st Legion Star Wars group of costumers that you see that day.

    Thank you for your support, and we hope to see you around again for our future events and troopings. :0)

    • August 7, 2010 at 10:13 PM

      hello JDream~
      haha welcome to this blog. sure, we’ll be there for future events

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: