Home > Jalan-Jalan, Whatever > [E] Sikit punye BESAR dah diorang tulis

[E] Sikit punye BESAR dah diorang tulis

Sikit punye BESAR dah diorang tulis perkataan Ipoh tu kalau orang tak nampak juga mana Exit PLUS ke Ipoh memang la kene pakai spek bawa kete.

Exit Ipoh ni complicated sikit, tu yang diorang besarkan font Ipoh tu haa kalau tak nampak jugak tak taule teman. Gamaknya ramai orang dah terlepas exit ni kot sebelum ni.

Kalau nak Exit ke Ipoh, Sg. Siput, Jelapang dan Tanjung Rambutan memang kene exit siap-siap kat sini. Kat exit ni ada exit lain. Paham dak? Macam mimpi dalam mimpi lah kire. Pernah tak korang mimpi yang korang tengah mimpi? Aku pernah. Pastu bangun tido aku senyum-senyum sebab berjaya mimpi tengah mimpi. Ceh, macamlah dapat pahala kan?

Cukuplah merepek. Kalau terlepas yang ini habislah kene buat u-turn kat Kuala Kangsar nuu ha.

Ingat, raya nanti nak balik Ipoh, Sg. Siput, Jelapang & Tanjung Rambutan jangan terlepas exit ni tau pastu kang SMS aku tanya macam mana nak u-turn pastu tanya alamat rumah aku kat K. Kangsar plak nak rasa masakan Mak aku gulai lemak pegaga dengan udang pulak.

Fuiyoo tiap kali lalu sini mesti macam eksaited sebab nampak IPOH besar atas bukit tu. Kenapa buat kat Ipoh je tak buat kat Kuala Kangsar sekali? Sebab banyak sangat huruf kot. Ceh. Kedekut.

Categories: Jalan-Jalan, Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: