Home > Shoutout > [E] My poor Comot

[E] My poor Comot

This sh*t happened last weekend on our way to Bukit Gambang Waterpark Resort in Pahang for Win’s company familyday. A big black Nissan Murano plat no. CBR 51 suddenly hit Comot when we were driving on the highway. We were at 100km/h speed in the left lane when out of nowhere we heard DUMMM!! All I could see was Comot’s rear bonet was opened and heard the bumper scratched against the the back tyre while this Murano sped his way without any intention to even slow down and check what damage has he done to us. St*pid.

We slowly drove Comot until Temerloh R&R area when we saw the devil who hit Comot. Huh, he stopped eventually – I wonder what makes him think twice. Anyhow, we asked him to pay for the damage because it is obvious that he hit us. Instead of saying sorry, he blamed us for being too near to the right lane and I was like WTH he changed the story pulak???

To cut the story short, he said he will pay RM100 and consider this as “settled”. After a very long discussion, we took the money reluctantly and continued our journey to Gambang.

Of course Win and I were not satisfied with the offer, but we were just relieved that nothing worse happened. We can find money to fix the car, but if our loved ones got hurt in an accident.. it’s unforgiven. Thank God, the accident wasn’t so bad and Comot can still continue it’s journey till we got back to KL last Sunday.

This morning we sent our poor Comot to the workshop and being told that the total cost for the fixing is RM480. And that stingy-Murano-driver only gave us RM100? WTH?

Haihhh.

ps: Hope Comot will get better soon. I love you Comot.

Categories: Shoutout
  1. nurul
    November 30, 2010 at 1:50 PM

    haihh edot..patut ko amik gambar keta ko,pastu amik gmbr keta murano tu bahagian dia langgar ko.pastu report polis.cakap dia langgar lari.claim insurance dia.nak pakai keta mahal tp tak reti bwk keta elok2,kedekut pulak tu.kalau aku..aku dah scratch keta dia sepuas hati.apa dia ingt keta kancil leh repair 100 je.huhu

    • November 30, 2010 at 2:03 PM

      huhu, xpela. first time kene ni, taktau ape nk expect. takleh gak buat report kata langgar lari sebab die tak bg duit, cumanye duit tu tak cukup langsung lah.

      tula, agaknye semua duit buat byr kete, xde duit nk buat byr kat orang yg dilanggar oleh kereta sendiri.

      eeee. kalo ikut ati mmg geram. tp kalo aku g scratch plak kete die kang aku plak masok lokap vendal kereta orang lain hahaha~

  2. November 30, 2010 at 2:14 PM

    salam,
    edot,
    adakah pemilik murano itu berbangsa cina?

    • November 30, 2010 at 4:29 PM

      Bukan. tapi MELAYU.

      Dengan melayu jugak pun nak berkira. Haish! Sabojele

  3. December 1, 2010 at 6:34 AM

    Aku sokong uyul… patutnya dia langgar boleh claim insurance dia edot…kesian comot…

    PS: mentang2 dia pakai murano, suka hati je nak langgar orang…wth^&%^&%*&..errr

    • December 1, 2010 at 7:52 AM

      humph, kalo nk buat camtu kene bawa die g balai polis. kami plak masa tu kat temerloh mcm aaaaa nk setel cepat je ni. kalo tunggu insurans die kaver tah bile la pulak nk siap kete aku.
      (T_T)

  4. December 1, 2010 at 9:14 AM

    nape edot tak wat report polis….biar cover under dia punya insurans?…..kalau wat report dah tentu org tu yg salah….tak yah edot kena keluarkan duit poket edot

    • December 2, 2010 at 12:20 PM

      report polis panjang ceritanya. lagipun kat temerloh, tak biasa tempat tu. tak reti lah nak deal dengan si pemutar belit cerita. haih

  5. hanisakura
    December 1, 2010 at 10:42 AM

    siannye korg. xper edot. doa org yg teraniaya ni termakbul. InsyAllah, die buat jht kat org nnt Allah balas balik kat die.

    • December 2, 2010 at 12:19 PM

      die tak letakkan diri die dlm situasi kami, tu yg sedap je buli. haih

  6. cikana
    December 8, 2010 at 7:48 PM

    mamat murano ni yg senanya mat pokai, kete je besar duit xde, tu pasal la dia bg 100 je…saje buat2 buta huruf x tau agak kos nak betul kete orang. sok2 rosak la murano buruk mamat ni…(ceh..macam sang kelembai lak sumpah orang…).
    Tumpang bengang ni.

    • December 8, 2010 at 7:50 PM

      HAHA tu lah pasai.

      haihh.. harap2 dia tak dapat lupakan kami asyik termimpi2 kancil yang dia langgar tapi bayar Rm100.

      hahaha~~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: