Home > Recipe > [E] Makaroni bakar

[E] Makaroni bakar

makaroni rebus sampai kembang

 

+ inti + sos putih + telur & susu segar

 

tabur cheddar cheese & daun parsley.

 

bakar dalam oven sampai cheese nmpk perang

Hmmmm, not bad jugak rase makaroni bakar ni guna makcik Hanieliza punye buku resepi itu hari. Tapi mebi kalo lain kali buat lagi makaroni bakar ni aku nak tukar sos putih tu gune sos carbonara @ alfredo dlm tin mana tau kot-kot rasa dia lagi best?

Aku susah sikit nak telan benda ni, tambah-tambah kalo dah sejuk. Macam kurenggg sket rasa dia. Tapi tengok Win telan lepas satu, satu pinggan makaroni ni.. heran jugak. sedap ke?

Disebabkan smlm masak dinner portion banyak macam 6org makan, harini breakfast pun sambung lagi makan. Dahlah, tahun depan pulaklah masak makaroni bakar ni (T_T) tak lalu dah nak makan.

Hoyoyo~ petang ni try masak apam balik pulak. (Kire upah untuk Win sebab tolong basuh kete ^_^ )

Categories: Recipe
  1. imran
    December 19, 2010 at 10:48 AM

    moar cheeze pleaze

    • December 19, 2010 at 5:32 PM

      haha, lainkali buat lagi try tabur cheeze moarrrrr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: