Home > Whatever > [E] Berebut Internet boleh menyebabkan kemarahan

[E] Berebut Internet boleh menyebabkan kemarahan

Kami cuma ada satu je brotben USB modem, maknanya cuma sorang je boleh online pada satu masa. Aku selaku seorang yang sangat annoying, sudah pastinya tanpa belas kasihan akan menolak Win ke tepi bila nak guna Internet.

Kadang-kadang Win marah, tapi dia diamkan aje.

Jadi semalam mungkin Win dah tak tahan lagi sebab aku suka menolaknya ke tepi bila nak guna Internet, Win beli router untuk USB modem tu. Kini kami  boleh online serentak pada satu masa yahuuuu~~

Kalo tak bole online gune laptop, at least ada hemfon. Tak payah tolak Win ke tepi lagi bila nak guna Internet haha.

ps: Semalam try-try main iPad @ The Mines, main Ninja Fruit haha pastu bila timbul rasa macam nak beli cepat-cepat benti main dan letak balik. Takut kalo rase nak beli semakin kuat tapi tak dapat beli sebab tak ada kad kredit nak bayar, nanti sedih (T_T)

 

Categories: Whatever
  1. hanisakura
    December 27, 2010 at 3:53 PM

    ninja fruit? kat hp kite pun bleh aper. aku ade app ni. tp name die lain la ninja kaka. tp same la. kot kalo x salah aku. die belah2 buat pki pedang, tp jgn belah bom. kan?

    • December 27, 2010 at 3:59 PM

      Haah, ninja fruit ada kat hemfon Win, hemfon aku Ninja Kaka ada. Tapi feel main kat iPad lagi bessss..

      • hanisakura
        December 27, 2010 at 5:18 PM

        pulak. aku skang stop main game. bace ebook. so far aku amik harry potter nyer ebook. best la novel die.

      • December 27, 2010 at 6:38 PM

        wey, tak juling ka mata hang baca ebook gune minipro? kecik tuuuu… aku bace harry potter buku yang last tu, novel die berat sampai naik tafff lengan aku memegangnya haha. baguslah ko bace ebook, ringan😛

      • hanisakura
        December 28, 2010 at 9:14 AM

        ko bace final pny buku je ke? xderla kecik sgt font die. ok jer aku rs. tp aku rs cam obsessed jap ar ngan novel die sbb best sgt. biler tgk movie rs cam xder ape la movie ni. buku lg best . heheheh

      • December 28, 2010 at 11:33 AM

        ho oh, bace yg last je sebab buku die dorg jual RM29 kot kat kedai. haha, aku cheapskate

      • hanisakura
        December 28, 2010 at 12:42 PM

        aku lg cheapskate kot. sbb aku bace free ebook jer. hahahah

  2. December 27, 2010 at 6:37 PM

    Hehe edot…

    ingat lagi masa awal2 duk umah sewa ni, mcm tu la. Nak online kena beratur. Tapi sejak ada wireless router ni..alhamdulillah, nak online 10 orang sekali pun takde hal;)… n nak online kat dalam toilet pun boleh..eceh

    • December 27, 2010 at 6:40 PM

      ohhh, ko pun sama eh fida kene beratur nak gune internet? tapi korg semua wanita baik2 tak main potong Q – aku selalu main terjah je kalo nak gune sampai Win pun naik bengang haha.

      sapa nak online kat toilet?? ehh, tapi kalo sembelit bole kot online dulu sementara tunggu😛

  3. Evil Sista
    December 30, 2010 at 4:26 PM

    Tak dapat iPad, iPhone pun jadi le… Ada jugak ninja fruit. Along terrer main nih…. High score tinggi tahap dewa sampai post kat fb.. Juling bijik mata aku main nih… Hahahaha

    • December 31, 2010 at 11:35 AM

      Tu ah mmg payah. Main kt iPad xpinor mate sbb skrin beso!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: