Home > Shoutout > [E] Tahun ni tak ada azam jadi tak sedih kalo tak tercapai matlamat

[E] Tahun ni tak ada azam jadi tak sedih kalo tak tercapai matlamat

Tahun lepas tak set apa-apa azam pun. Jadi tahun ni tak kisahlah apa pun jadi, kami go with the flow.

Tahun depan?

Okeh, matlamatnya ialah berusaha menambahkan bilangan ahli keluarga dan… kereta. Doakan kami berjaya~~

HA. HA. HA.

 

Categories: Shoutout
  1. ruby
    December 28, 2010 at 7:36 PM

    gogo dot! haha.

    • December 28, 2010 at 10:14 PM

      haha…
      usaha tangga kejayaan.

  2. Evil Sista
    December 30, 2010 at 4:27 PM

    Bukan laki ko dah nama AZAM ke??? Buat pe ada AZAM baru??

    • December 31, 2010 at 11:39 AM

      Tu azam versi laki, aku nk dptkn ‘azam’ versi ppuan plak haha.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: