Home > Book, Whatever > [E] Buku vs komik

[E] Buku vs komik

Cewah, harini cuti so bole le susun buku kat rak buku baru sampai ni😛 Korek semua buku yang ada dalam kotak kat stor, tempat aku sorok dorang lepas pindah rumah aritu, jumpalah beberapa kerat buku. Komik Win yang dibeli masa sekolah dulu pun ada.

Sebenonye, buku yang ada tak banyak mana… tapi KOMIK Win JE YANG BANYAK! Buku fiction & non-fiction tu ada yang pinjam (buku kaler putih), ada yang beli sendiri (Harry Potter & Jeffry Archer’s) & ada yang Win hadiahkan (Twilight Saga & Shopaholic)

Errr, kalo nak bandingkan dengan buku Abah kat rumah JB.. memang jauh bezalah. Rumah macam perpustakaan, bersusun je buku😛

Inilah koleksi komik/manga Win. Banyak wokey??

Aiyoh, ini pun dia kata tak semua ada sebab ada yang dah hilang. Wah, Mama tak marah eh beli komik masa kecik-kecik??

Iskiskisk.

Peminat Dragon Ball.

Bukan setakat komik je dia kumpul, tabung syiling pun ada. Kad Dragon Ball laaaaagi banyak!

Eh, sewakanlah komik ni. Bole gak kaver kos rak buku HAHAHAHA.

Categories: Book, Whatever
  1. January 3, 2011 at 9:12 PM

    Eh komik ni semua dalam master bedroom ke? tak nampak pun time pi umah hari tu..err

    • January 3, 2011 at 9:29 PM

      Xlah,komik ni dlm kotak kt stor bwh tangga sbb tu x npk. Ahad ituari bru dpt delivery rak buku ni, arini bru isi buku. Nape, ko minat any of dis komik ke?

  2. jafni
    January 5, 2011 at 1:31 AM

    dari snapshot yang bawah2 tu nampak macam rak tu penuh buku,tapi rupanya 1 1/2 tingkat je yang penuh.haha.bijak mengambil gambo.

    • January 5, 2011 at 10:09 AM

      Haha skrg aku dh hmpr siap boh buku. Tgkt bwh tu dh pnh buku yg dlu stadi mls nk bc haha

  3. January 13, 2011 at 4:34 PM

    zuhrin mmg peminat buku komik nih.. tp takpe bosan2 boleh baca .. hehe

    • January 14, 2011 at 11:35 AM

      kalo bukak je komik ni nanti macam nak terlerai, dah nak reput kot hahaha. xtaula die nk bace ke tak.

  4. laiterbiru
    January 28, 2012 at 5:12 PM

    assalam..sy ad koleksi utk letgo..if berminat, sila ke link fb sy yek…tq =]

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1520070127461.2068005.1405778361&type=3

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: