Home > Jalan-Jalan > [E] Sungai Congkak ho-yeah

[E] Sungai Congkak ho-yeah

Kami kelah kat Sungai Congkak pagi Sabtu yang lepas hohoho. Saje je pergi untuk relax-relax, tenangkan fikiran penat keje. Kami gerak pagi kol9 sebaik saje aku siap masak nasi lemak sambal tumis udang.

Sampai je kat sane, spot yang kami pergi first time aritu dah ada orang jadi kami pergi naik atas lagi cari spot kosong.

Sampai je haruslah makan weh. Makan tepi sungai perasaan dia lain sikit, lapar semacam.

Jadi makan pun tambah nasi lemak 2-3 kali.

Masa dok makan tepi sungai tu ikan tengas pun kerumun kat kaki. Ee, aku rase geli-geleman kalo ade bende lalu kat kaki tapi win suke pulak. Win letak nasi lemak dalam air tengok ikan-ikan tu kerumun.

Eee, idokleh teman. Geli.

Baiklah, memperkenalkan nasi lemak sambal tumis udang. Nak tau sedap ke tak, sila hubungi aku di talian telefon bimbit untuk tempahan.

Oh, nak tau sape yang amik gambo kami berdua?

Memperkenalkan, Im.

 

Lain kali kalo pergi lagi kat sana, nak beli khemah dan tdo satu malam kat sana ah.

Tanak ramai-ramai, serabut. Nak berdua jek.

Categories: Jalan-Jalan
  1. February 15, 2011 at 5:27 AM

    Oooo..ni la imran nyer….;)

    • February 15, 2011 at 2:59 PM

      yaaa~ inilah dienye Imran.

      • imran
        February 20, 2011 at 1:48 PM

        oit, citer pe pasal aku?

      • February 21, 2011 at 12:27 PM

        citer pasal Imran kat post sblm post ni lah. bace komen kat post tu nanti ko paham le nape diorg kate OH NILAH IMRAN NYE

  2. February 16, 2011 at 9:56 AM

    wahh… best2

    • February 16, 2011 at 9:59 AM

      best best.. orang aritu pun tak ramai tak sesak memang best.

  3. ijalida
    March 1, 2011 at 7:12 PM

    wah.. seronok tuh.. lepas ni kami plak..

    • March 1, 2011 at 7:16 PM

      seronok~~ tapi takkan nak pergi dengan baby kecik😛

      by the way, tahniah Ijal & Ida dapat baby baruuuu!!!

  4. June 16, 2012 at 10:13 AM

    eeeei. serabutnya laki aku! :)) – merujuk kepada im

    • June 28, 2012 at 1:46 PM

      hahaha.. mana ada orang keluar mandi dari dalam sungai terus hensem. robert pattinson mungkin larr😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: