Home > Whatever > [E] Semalam

[E] Semalam

Semalam, balik keje lapa giler sebab tengahari tak lunch bizi wat keje. Nak masak nasi tak sempat dah nak tunggu. Goreng kopok lekor jelah.

Win: Makan la lagi kopok ni.

Edot: Tak nak. Awak habiskan lah. Dah kenyang.

Win: Sikitnye awak makan… (Win tau perut Edot stended makan buffet punye mane boleh senang-senang je kenyang)

Edot: Yela… Awak komplen saya buncit. So, makan sikit jela.

ps: Berat aku dah bertambah jadi 52kg. Tapi penyebaran lemak tak sekata (=.=’)

Categories: Whatever
  1. NurulB
    March 1, 2011 at 1:05 PM

    tak risau pasal buncit edot.t kalau ko dah beranak, buncit tu wajib walaupun buncit yg comel je.Mcm aku lar,badan xnaik, berat 50kg je tp ada comel je tekeluar sikit perut. mcm2 aku buat,tp tetap ada.hahaha. lain arr kalau g slim world ke, mungkin leh hilang.huhu..

    • March 1, 2011 at 1:08 PM

      huhu, kene bungkus dengan barut ke kalo lepas beranak taknak buncit eh? slimworld tuuu, ada duit lebih bole la gi😛

      tapi tapi.. aku tak beranak lagi = cam tade modal plak nk simpan tayar spare (=.=)

  2. March 1, 2011 at 7:24 PM

    maknanya berat aku lagi ringan dari ko edot? hehehe..yuhuuuuu

    • March 1, 2011 at 7:27 PM

      huhu fida memang harus lagi ringan dari aku sebab aku lagi tinggi. 52kg ni tak cukup lagi, still underweight. aku kene add lagi 3kg nak bagi cukup 55kg barulah nampak tegap😛 bole jadi askar HAHAHAHA

  3. March 4, 2011 at 12:25 AM

    Okla tu edot.takdela gemok sangat.

    • March 4, 2011 at 12:28 PM

      haha btul tu tak gemok. malah aku kene up lagi 3kg kalo nak berat ideal. skrg ni underweight lagi.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: