Home > Whatever > [E] Test drive

[E] Test drive

Kawan: You sudah test drive ah?

Edot: Tak.

Kawan: Aik? Macam mana you boleh order without pergi test drive?

Edot: Because I am so in love with it. It’s like getting married without going out for dating.

Kawan: *speechless*

 

 

 

ps: Patutlah tagline “Leaves you speechless”.

Categories: Whatever
  1. NurulB
    March 9, 2011 at 3:03 PM

    wahhh sudah angkat Forte sebiji ye. Alhamdulillah.aku gembira untuk kamu Edot..aku je ler yg masih menggunakan bumble bee(nama keta kancil aku)..hehe..

    • March 9, 2011 at 3:05 PM

      ehhh~~ belom. belom lagi la nurul.
      ni sebab eksaited punye pasal ni yang dah tak tahan sangat gatai tangan tulis entry mcm ye ye dah dapat.

      sebenarnya loan je baru approve.😛

  2. March 9, 2011 at 9:13 PM

    Ko booking kaler apa edot? aku bc ni pun dah eksaited;)

    • March 10, 2011 at 12:12 PM

      kaler puteh.
      hohoho.. kalo kotor Win kata dia rajin sangat sangat nak basuhkan😛

  3. March 10, 2011 at 10:43 AM

    testdrive ke tak, result die tetap same gak – beli tetap beli, heheheh.

    bace reviews/testdrive reports/komen kat forum sejak 2009 & belek2 kat pameran kereta dh cukup rasenye..

    yela, cube tgk ape sgt la pilihan lain sedan yg kitorg bole consider dlm range 70k – 90k:

    • honda city: overpriced, under-spec
    • ford fiesta (sedan): tak se-lawa hatchback, under-spec
    • mazda 2 (sedan): mcm fiesta
    • inspira: satu2nye kereta c-segment yg bole compete ngan forte, tp roadtax 1.8 lg mahal & boring design..

    totally out of consideration:

    • infamous dugong
    • March 10, 2011 at 12:15 PM

      yelahtu.

      kesian kat awak, eh kite.. dok drooling sampai basah laptop tiap kali tengok gambo forte kat forum

    • March 15, 2011 at 12:43 AM

      infamous dugong tu kereta apa zuhrin?

      • March 15, 2011 at 7:58 AM

        kereta yang muncong dia macam dugong. teka yang mana satu?

      • March 15, 2011 at 2:32 PM
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: