Home > Whatever > [E] Kureng

[E] Kureng

Dulu memandu, banyak pakai otot perut – nak masuk gear & tekan clutch, nak pulas stering, nak kona (amik corner), nak berhenti.

Sekarang dah kureng.

Comot dah dihantar kepada pembeli @ JB. Aku tau dia akan dijaga dengan baik kat sana. Sekurang-kurangnya aku lega sebab lepas ni Comot tak payah jalan jauh-jauh Perak – Johor lagi. Kesian kat Comot dah tua pun kene keje kuat lagi, bagilah die rehat buat keje ringan-ringan.

Aku.. masih belajar sesuaikan diri dengan Shiro @ Si Puteh. Nak start & matikan enjin pun masih terkial sebab caranya lain. Saiznya pun lain, nak parking tak pandai. Tak dinafikan, bila tiba masa nak parking, tiba-tiba rindu kat Comot. Dengan dia, zapppppp!! – terus masok parking.

 

ps: rumah, gear 1. shiro, gear 2. sekarang kite masok gear 3😛

Categories: Whatever
  1. April 4, 2011 at 8:58 PM

    okay, aku tau gear tiga tu apa!..

    haaa, spt kata palie, bila nak buat car warming? eheh.

    • April 5, 2011 at 3:54 PM

      haha gear tiga tu apa yaaa~~
      car warming? muat ke weh nk sumbat orang dalam kete 4seater, kome???
      kahkahkah..

      segan ah nk warming-warming.. kete korea je pung😛

  2. zulia
    April 4, 2011 at 9:24 PM

    semoga berjaya edot!!!

    • April 5, 2011 at 3:55 PM

      thanks zulia!

      m3 susah tak nak drive??

  3. April 6, 2011 at 2:07 PM

    gud luck ngan 3rd gear tuu

    • April 6, 2011 at 2:10 PM

      tengkiuuuu~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: